Fredag 21 april

Vardag

Mina solcellslampor.

Har hänt en del med besök och har då inte lust eller tar mig tid att skriva. Underbart att ha barn och barnbarn här, även om det bara var en av varje sort, alltså ett barn och ett barnbarn. Lagat mycket god mat samman med min son. Ja, alltså i sanningens namn så lagade han väl maten, jag var köksnisse ibland och åt maten med god aptit.

Efter att de har åkt har mina tårar varit nära hela tiden, men det verkade som om vädret här också blev påverkat, det har varit blåsigt och molnigt sedan de åkte och kallt, ja då menar jag att det visserligen har varit 17 grader på morgonen och blivit varmare på dagen, kanske 22 grader. Allt är relativt. Jag tycker det har varit kallt, då solen inte har velat visa sig och det har blåst och blåst. Jag hatar blåst.

Ser nu fram mot att mina systrar och en svåger kommer ner och blir några dagar i maj.

Har också anmält mig till en intensivkurs i spanska med början den 8 maj. Skall alltså försöka igen med att lära mig i alla fall lite spanska.

Annars är humöret inte helt på topp nu, men det blir nog bättre efter hand. Humöret är nog påverkat av mina tankar om vad gör jag nu. Hur skapar jag mening i vardagen nu. Skjuter  upp det framför mig, men måste väl ta itu med det.