Fredag 6 januari

Julen som försvann.

Utsikt från sjukhusfönsteret. Inte så upplyftande.

Julen och dagboken som försvann. Har inte gjort så mycket sedan sist, men ändå ganska mycket. Kom iväg till Sverige för att fira julen, Kanske lite trött innan jag åkte. Landade, gick och lade mig och har väl därefter befunnit mig i en säng eller en soffa. Juldagen in på sjukhus, befann mig där i 10 dagar. Tur jag har en syster som kunde ta hand om mig en stund innan jag kunde ta mig hem till Norge igen.

Då hade ett snällt barn och en snäll svärdotter förbarmat sig över min bil och mina hundar, så de hade alla 3 kommit tillbaka till Norge.

Igår landade jag med planet på Kjevik, nu hemma med mina hundar, varit och gått tur på Kvavik, var ungefär som att gå på en båt, har inte gått så mycket de sista 2-3 veckorna. Stigen liksom rörde på sig.

Dubbelsidig lunginflammation utan symptom, men med antibiotika venöst 3 gånger om dagen, utan speciell effekt i början i alla fall. Ja, så har man kanske haft det också, ännu en erfarenhet. Nu skall jag se till att komma tillbaka til normalen, riktigt skönt. Har inte tänkt på att det är så positivt att fungera normalt. Bra att man får sina erfarenheter så att man kan uppskatta vardagen bättre.