Fredag igen.

Lite tankar om städning.

Känner mig jätteduktig, har dammsugit och torkat golv, torkat golv med ångmaskinen. Jag tror att det är vi som hatar och städar, jag får nästan tvinga mig till det, som köper mest städprylar. Jag har en tanke om varje gång jag ser någon ny sorts städpryl att nu, nu kanske jag kommer till at nästan inte märka att jag städar. Första gångarna jag använder en sådan ny städpryl, så tycker jag ju att det är i alla fall lite kul, men snart blir det samma sak, jag får tvinga mig till det. Men jag har en massa städprylar, som jag samlar på mig. Fönstertvättarmaskin, men har ju inte tvättat fönster de sista två åren, så inte vet jag vad jag skall med den till. När jag köpte den så tvättade jag något fönster, är ju nyfiken på att se om jag äntligen kan göra det som en lek. Tvättade klart inte alla.

Jag är också helt övertygad om att tillverkarna på fönster har något emot mig. Jag kan tvätta dem och sedan går jag i dagar och ser att det har runnit, att jag har missat en del ställe, osv får en känsla av att jag bara har gjort det värre. Alla andra får det ju till.

Tacka vet jag när det är så mörkt ute att man inte kan se det. Tycker ju om sol, som alla gör, men den skulle inte lysa på mina fönster. Jag som älskar nya elektroniska prylar väntar bara på den dagen som man uppfinner ett självstädande hus och självtvättande fönster. Med dagens utveckling borde det väl inte ligga så långt borta,

Känner mig dock väldigt duktig ändå i dag. Har städat lite. Har inte plockat undan och dammat och torkat osv, får göra det en annan dag.