Köpa bil i Spanien

Köpa bil i Spanien

Skåpuppsättning.

Jag skrev just ett långt inlägg på denna sidan. Raderad allt, jag som älskar elektronik kan också bli helt satt ur spel av vad som sker när jag trycket på en del knappar.  Tänker då i min frustration på när min son hade skrivit en hel uppsats och raderade allt. Många fler sidor än vad jag raderade nu. Jag skall alltså vara tacksam.

Min andre son är här nere med mig, en annan från Norge också. Och min ”bonus son” från Sverige har också varit här några dagar. Han har jag fått som bonus på grund av att jag är mamma till min son. Inte illa, att man kan få det på köpet.

Han från Norge han kan bilar och dessutom pratar han spanska, det har gjort det hela mycket lättare. Vi bestämde oss fort för en bil, köpte och undertecknade kontraktet i måndags redan. Har inte sett till någon bil. Försäljaren har inte varit direkt på hugget om man får säga så. Har ringt och besökt honom ett par gånger. Kanske jag kunde få den i onsdags, det fick jag alltså inte. Kanske på torsdagen, det fick jag inte heller. Idag (det är jag som ringer honom, försäljaren alltså, inte han som ringer mig) sa han att bilen var på väg med en trailer, ja vem vet när den är framme. Han sa inte var trailern befann sig just nu, men lovade att ringa om 2 timmar. 2 timmar har gått, han har ännu inte ringt. Blir intressant att se om jag får en bil idag. Vi åker hem till Norge i morgon.

Men å andra sidan, har de här stackars medresenärerna jobbat hårt med huset. Trädgården börjar se ganska välvårdad ut. Ikea är avverkad och skåp uppsatta. Pelletsugnen är felsökt och skulle kunna fungera om det inte var så att jag istället fick översvämning. Ett rör som sprutar vatten. Min käre son frågade efter tejp, jag trodde han skulle tejpa läckan, men nej, han använde rullen till att hålla kranen på andra hållet så att det bara droppade inte sprutade. Ja det var ju ett nytt sätt att använda en tejprulle på. Har aldrig tänkt att man kunde använda den till det. Kanske något att ta patent på. Vem vet.

Iskalla nätter, ner mot 4-5 grader, Har varit varmt och gott de flesta dagar, upp mot 20-22 grader. Regn en dag, men det var bra då vi jobbade inne hela den dagen med att sätta upp skåp. Poolen håller ca 8-10 grader, Min bonus son och min riktiga son har badat i den. Man kan ju inte ångra sig när man väl har påbörjat hoppet i en pool, säker på att de hade gjort det om det hade gått. Det var kallt. I medelhavet doppade de bara tårna, även om min son sagt att han skulle simma i medelhavet, hur kallt det än var. Lite svårt att simma med bara tårna.