Måndag 13 mars

LÄGG TILL INNEHÅLL

Skitväder

Kanske bara njuta av kaffe och att slippa gå ut i regn.

Första dagen sedan jag kom som det är skitväder. Regnar, 12 grader bara. Kanske jag behövde det för mina soleksem, det är svårt att hålla sig från solen som man sig bör när man har fått soleksem. Slog upp på google om soleksem, det står inte där att man skall få det på armarns, men det är det jag har fått.

Det var i alla fall ett underbart åskväder i natt, det dånade så att väggarna i huset skälvde av rädsla för åskan. Det är så vackert med naturens under. Blixtrar och dunder. Underbart när Tor kör över himlavalvet.

Vad gör man i Spanien när det regnar hela tiden. Jag hade inte ens lust att gå på stranden med hundarna. Tror inte att de hade det heller. Pippi som är en utehund har legat i soffan därute fram till nu. Nu gav också hon upp och gick in. Jag har faktiskt snart städat i alla skåp och lådor, alltid något gott som kommer ur det onda sägs det.

Går omkring och lyssnar på ljudböcker och känner mig allmänt rastlös. Kunde kanske åka och handla det som jag behöver, men har inte ens lust till det. Kan man ta en dag ”off”, det är ju faktiskt bara jag själv som kan hindra mig från det. Kanske skönt att vara pensionär ibland.