Onsdag 8 mars

I Spanien.

Spanien by night. Upp och ned.

Sista tiden i Norge var jobbig. Jobbigt att lämna alla som jag är glad i, jobbigt att lämna huset och inte minst packningen. Packade og packade upp. Kastade mycket som jag inte ville kasta, men var ju tvungen. Nu har jag en massa väskor stående hos min förstående son och svärdotter, som jag vill ha ner till Spanien. Hade likväl 14 kilos övervikt när jag reste ner.

Nu är jag i Spanien, slipper klä på mig när jag skall gå ut, klär av mig i stället. Har varit 25-26 grader varmt på dagarna och cirka 12 – 15 på kvällarna. Går mina morgonpromenader på stranden varje morgon i shorts och T-shirt. Det känns än så länge ganska lyxigt i förhållande till att klä på sig och regna bort i Norge. Det blir väl en vana det också.

Underbart att se hundar på stranden som inte skäller eller busar för mycket med varandra, bara hälsar och fortsätter sedan följa med sina ägare. Alla springer ju lösa. Jag pratar dock med fler människor på min morgonpromenad varje morgon än vad jag gjorde i Norge på en hel vecka. Det är lite kul. Alla är glada och nöjda verkar det som. Inga djupa samtal, men vad hundarna heter och var de kommer från.

Skall nu försöka att uppdatera lite oftare på min blogg.

LÄGG TILL INNEHÅLL