Tisdag 14 februari

LÄGG TILL INNEHÅLL

Alla hjärtans dag

Vacker alla hjärtans dag

När vi önskar alla en fin alla hjärtans dag, så innebär väl det alla, också Trump, eller? Jag är nu ganska trött på att hela tiden läsa om Trump och hans fadäser. Nu måste väl vi stå ut med honom och försöka att tänka positivt. Kanske han kommer på bättre tankar efter hand. Jag har ju alltid trott ju på att det finns fler snälla och goda människor än stygga och elaka.

Idag skall vi väl älska folk som de är. Alla har säkert något gott i sig. Jag också, även om jag också hemfaller till taskiga tankar om en del människor. Vi är inte allt igenom goda, vi har den elaka och stygga sidan också i oss. Förhoppningsvis är vi mest goda.

I dag skall jag igen sortera papper. Nu försöker jag att få ordning på ett helt år, 2016 så att jag kan få den där deklarationen för det året att fungera. Kommer ihåg min far som man inte kunde prata med under februari och mars på grund av självdeklarationen, han hade kanske inte heller mer ordning i pappreren än vad jag har.

Bestämmer mig varje januari att detta året skall jag samla allt efter hand och sätta in i pärmar. Det varar tyvärr inte så länge in på året. Därför den här stressen nu. Har ju inte så många dagar kvar i Norge och måste få det gjort innan jag flyttar.

Alltså, det är väl inte så här vi skall göra på alla hjärtans dag. Inte syssla med tråkiga saker, utan bara tänka positiva och glada tankar om alla fina människor det finns i världen.