Tisdag 21 mars

LÄGG TILL INNEHÅLL

En lugn tisdag

Strand i Spanien

Här är det varmt och soligt igen. Skall visst bli lite kallare i slutet av veckan, men 17 grader klockan 08.00 är alldeles nog för mig. Det blev till och med lite svettigt att gå på stranden i morse. Skulle nog haft linne i stället för T-shirt. Men shortsen kunde väl knappast vara mindre om jag inte skulle väcka uppseende på stranden. Visserligen går jag också på ett område där man får gå naken, men det är inte så många som gör det vid denna årstid. Men jag har tidigare mött joggande män där som joggar nakna, det ser faktiskt ganska obekvämt ut med en hoppande penis mellan benen. Visserligen inte så stora, men ändå verkar det på mig som det skulle kännas obehagligt, kan ju vara för att jag är kvinna.

Träffade igår en svenska som har köpt hus här. Min son och hans vänner träffade henne när de var nere i januari och efter det har vi mailat till varandra lite, men inte fått till någon tid att träffas för än nu. Det var lite kul att få snacka svenska och hon hade många tips till mig. Hon är oftast ensam men hennes man hade precis rest hem efter att ha besökt henne i 10 dagar. Hon flyttar dock tillbaka till Sverige den 10 april för att därefter inte komma ner för än till hösten, liksom tydligen de flest gör här. I sommar är det för varmt menar de, det skall bli lite intressant för mig att se hur jag klarar en sommar här. Tur att det finns luftkonditionering. Men vid denna årstiden så är det i alla fall väldigt fint vädermässigt för mig. På sommaren finns det ju alltid bassängen.

Har faktiskt också sett folk bada i Medelhavet nu också, det kan jag inte tänka mig. Vill helst ha över 25 grader innan jag hoppar i.