Tisdag 27 juni

Uppdateringar.

Tältning och sovande människor på stranden efter midsommarfirande.

Hur har ni det med uppdateringar. Jag blir helt matt varje gång man skall börja göra något på datan, telefonen eller Ipaden och det kommer upp uppdatera det ena eller det andra. Det tar tid och man vet inte vad som har skett efteråt. Ibland kan man inte läsa sina mail, ibland fungerar ingenting. Det blev så med min blogg också. Jag loggade in som vanligt och skulle skriva. Då kom det upp en text att jag bara hade 15 sidor och att jag måste uppgradera. I mina avtal stod det inte så, inte på min blogg heller. Där stod att jag hade obegränsat utrymme och att det var betalt till oktober. Kunde inte uppgradera, men kunde inte heller skriva. Skrev till Simplesite, de skulle svara om 2 dagar, ja bara att vänta, loggade in flera gånger, men det var likadant. Idag, imorse fick jag svar, de hade uppgraderat och det hade blivit något fel, så att de fick gå in på vart och ett abbonemant och förändra något, som jag inte förstod. Det måste ha varit hektiska dagar för dem eller så har de inte så många abbonenter. Jag blir i alla fall väldigt skeptisk så fort jag hör ordet uppgradera när det handlar om Internett eller data.

Förändringar skall ju vara positivt och bli bättre, eller hur? Jag bara hoppas att jag vann något på det.

idag skall jag till veterinären med Fluffy. Hoppas man friskförklarar henne. Nu har jag fått i henne 6 olika mediciner varje dag och hepatitkost. Ja hepatitkosten är slut nu för Pippi har ju också envisats med att vilja äta den. Hoppas att man inte kan få något som heter minus hepatit av att äta hepatitkost när man inte har hepatit. Det verkar nu som jag får fortsätta med hepatitkost, då varken Pippi eller Fluffy rör sin vanliga kost nu efter att ha smakat hepatitkosten. Mycket hepatit här.

Att få i Fluffy tabletter går ju bra, krossade i lite leverpastej. Är inte säker på att hon får äta leverpastej. Det är nog inte hepatitvänligt, men hur skulle jag annars få i henne tabletter. De 3 andra medicinerna är flytande och skall ges direkt ner i halsen med spruta. De tycker hon inte om. Får nog något i luftstrupen emellanåt, då hon klöks och kämpar mot. Hon tycker ännnu sämre om att jag tar henne på huvudet än vad hon gjorde tidigare. Hon tror att hon får godis efteråt när hon får leverpastej. Har ju inte förstått att det också är medicin. Pippi åker ju som vanligt med på ett hörn, så hon får ju också leverpastej samtidigt. Hon får allt det goda men inte det dåliga. Jag tror att hon blir besviken om Fluffy blir friskförklarad. Jag har ju inte följt allt till punkt och pricka, då Fluffy blir överaktiv om hon inte får sin tur på stranden. Visserligen har jag begränsat den och går inte 5 kilometer, men kanske 2 -2 1/2 kilometer i stället. I dag leder Fluffy tåget och är mer aktiv än tidigare. Inte lägger hon sig och vilar inte, istället är det hon som är 200 meter framför mig. Oftast kommer hon dock när jag kallar på henne och det innebär att om jag och Pippi går 2 kilometer så går hon, eller springer 4 kilometer, eftersom hon får springa fram och tillbaka. Det var ju nog inte det som var meningen när veterinären pratade om vila för henne. Hur man nu får en hund med lite ADHD att vila. Jag vet inte.