Tisdag 6 juni

Sveriges nationaldag

Har firat nationaldagen med att träna på träningssenteret. Kanske jag börjar hitta där snart. I dag hade jag med handduk och prövade alltså då också deras spa. Det var ganska skönt att få lite vattenmassage efter träningen och att får simma några längder. Kändes bra, som att jag hade gjort något.

På väg till bilen så gick jag förbi en vit KIA, tänkte att där är en bil som liknar min bil. Gick vidare, det är en ganska stor parkering, så jag gick och jag gick. Hittade inte min bil. Konstigt tänkte jag att jag inte hittar den, visst parkerade jag ganska långt bort från informationen. Då, plötsligt kom jag att tänka på att jag ju hade noterat att det fanns en bil som liknade min bil i början av parkeringsplatsen. Kanske jag skulle gå tillbaka och se på den bilen. Gick tillbaka, provade att öppna med nyckellåset. Det gick, Det var min bil. Det heter ju att det man inte har i huvudet får man ha i benen, så sant som det är sagt. Men något borde man ju ha i huvudet. Kanske träning blir för mycket för min hjärna. Har dock läst en bok nyligen där det stod att man tränar upp hjärnan också när man tränar kroppen. Vet inte om jag kan lita på den boken, eller så kanske jag behöver lite mer tid. Så är det nog.

Solen skiner som vanligt. Väldigt varmt mitt på dagen, men det fläktar lite och det är ju bra. Håller mig dock i skuggan och inomhus finns det ju aircondition. Sov ute hela natten i natt. Brukar ju annars gå ut fram på morgonen så där 04:00 och lägga mig, men jag orkade inte lägga mig inomhus i går kväll. Har faktiskt inte fått så många myggstick heller. Hade annars trott det. Mitt blod är nog inte gjort för myggor.

Igår blev Fluffy en mördare. Först var det en fågel i bassängen, som hade svårt för att simma. Det var alltså inte någon simfågel. Lyfte upp den ur bassängen med håven. Gick omkring lite på tomten. Fluffy blev väldigt upptagen av något. Efter en stund kom hon och lade en död fågel vid mina fötter. Jag berömde henne inte, men måste erkänna att jag har uppmuntrat henne tidigare att jaga fåglar, då de helst vill bo i min pergola och att golvet och möblerna där har blivit täckta med fågelskit, fjädrar och också krossade fågelägg. Hade tänkt att det var ju bra om Fluffy kunde göra lite nytta med att jaga undan dem, det finns ju många ställe i världen där de kan bygga sina bo, inte just i min pergola. Fluffy tyckte säkert att hon var duktig och såg lite förvirrad ut när hon inte fick beröm för sina mordtalanger. En stund senare såg jag att det åter var en fågel i min bassäng, denna gång var den död. Jag tog håven och lyfte upp den och kastade den i en soppåse. Nu trodde jag att allt var klart fågeln död och förpassad till begravningsplatsen. Jag gick in i huset, där låg Fluffy på fårskinnsfällen med ännu en död fågel. Vad hade hänt, hade hon lärt sig att flyga och fånga fåglar, eller….  Vad hade jag gett mig in på. Kommer jag att bli översvämmad av död fåglar. Slutar hon någon gång. Har i alla fall förstått att fåglarna gör rätt i att hålla sig ifrån min tomt. Här har vi verkligen en fågelmördare.