Torsdag 9 mars

LÄGG TILL INNEHÅLL

En dag i solen

Sol, sol och sol

Det blir en stor övergång att gå från regn och rusk till närmare 30 grader i solen. Behöver nog vara inne lite nu. Kanske inte bränd, men nästan. Solen lyser oavbrutet. Jag håller på att försöka att vänja mig vid min nya tillvaro här. Inte så mycket som jag måste göra, eller??

Ser ju mer på omgivningen nu, när jag inte har något annat. Putsat fönster, ordnat i skåp, dammsugit osv osv. Det är väl inte helt likt mig, men av någon anledning så ser jag det nu.Är det sådant som kallas selektivit seende. Har inte sett så mycket på smutsen innan, men nu. Det kan ju inte vara detta som jag brukar min tid på i framtiden.

Poolskötarna har varit här. De flyttade till Spanien redan när de var 40 år, han har tydligen en bakgrund i militären, där har man ju tidig pension. Han sade att de första 4 månaderna så gick de till stranden, satt på barer och njöt av att inte ha så många måsten som när de jobbade. Efter 4 månader så blev de dock trötta på att inte göra något. I dag har de fullt upp med att sköta pooler till folk som inte bor här nere.

Han lovade mig också att han skulle lära mig nu hur jag själv sköter min pool, som en terapi menade han. Ja, vem vet jag skall nog lära mig det och så slutar jag kanske också som heltidspoolskötare. Yrkesinriktningen klar alltså. Jag har alltid frågat mig själv och undrat vad jag vill bli när jag blir stor.  Har aldrig blivit så stor så att jag vetat det. Poolskötare har jag dock aldrig tänkt på, men det kan ju bli en ny karriär.

LÄGG TILL INNEHÅLL