Torsdag 12 januari

LÄGG TILL INNEHÅLL

Elektronik

Min I-watch modell 2.

Jag älskar elektronik, kan inte låta bli att försöka sätta mig in i nya elektroniske prylar. Kanske jag hatälskar dem. När jag inte klarar av att förstå helt har jag skall använda dem, kan jag inte sova. Ligger vaken, går upp, försöker igen osv. Nu säger jag inte att jag är bra på elektronik, men det är något som får med att bli intensivt upptagen av elektronik. Kanske det är så att min hjärna inte helt kan förstå hur det fungerar och att det därför gör att jag blir så upptagen av det.

Jag kunde ju inte motstå att köpa Iwatch modell 2, den man alltså kan simma med. Hur ofta jag nu behöver en sådan. Jag har under lång tid glatt mig över att uppnå och fördubblat mina träningsmål på den. Det blir ju inte nog med att kunna prata i den när någon ringer, som faktiskt är väldigt obekvämt om man skall prata länge. Bästa att säga ”jag ringer upp” så att jag kan ringa upp i den vanliga mobilen, har inte ännu förstått hur jag kan växla mellan klocka och mobil. Skall någon gång lära mig det om det går.

Att ha 40 graders feber och inte ens orka stå på benen och ha en klocka som hela tiden säger, det är dags att blir ordentligt tränad på 7 minuter, eller upp och stå. Inte nog med det den säger också som en sammanfattning på dagen att jag inte har uppnått mina mål och måste försöka bättre nästa dag. Jättekul, när jag själv är stolt över att jag orkade tvätta mig och borsta tänderna den dagen.

Har alltså inte lärt mig hur man stänger av den förbaskade hurtiga träningsklockan heller. Skall någon gång lära mig det också, om det överhuvudtaget går. Men med 40 graders feber och klart nedsatt aktivitetsnivå orkar man inte det heller.

Antagligen hatar jag mer elektronik än älskar den, men den fascinerar mig ändå. Skall jobba med detta mitt beroende, så att jag kanske kan klara mig på sikt utan alla nya elektroniska dubbiduttar.