Torsdag 29 juni

Lycka

Lycka för mig är när mina barn och barnbarn är samman med mig. Min son och två av hans underbara barn landade igår. Hade en jättefin tjej med sig som var väninna till min sondotter. De kom lite sent. Planet skulle vara 1 1/2 timme försenat, till trots för att de åkte med Ryanair som skryter med att de passar tiden varje gång. Insåg att om planet var försenat så borde jag nog förbereda maten lite mer även om min son hade sagt att han gjorde den mer än gärna när han kom. Förberedde och åkte och hämtade dem. Planet hade landat när jag kom till flygplatsen, men det dröjde en timme till innan de var igenom bagageband och tull. Hann att räkna till 982 människor som kom igenom dörrarna till utgången. Det är en lite konstig vana jag har när jag har tråkigt, att räkna något. Hade kanske fått diagnosen tvångspräglad personlighet om någon visste det, men jag berättar det inte, jag räknar tyst. Hur som helst det var underbart att krama om dem allesammans. Har jag gjort något bra här i livet, så är det mina barn och barnbarn. (Kan kanske inte ta åt mig all ära för barnbarnen, det var ju mina barns val att välja pappa och mamma till dem).

Vi hjälptes åt med att få paellan färdig när vi kom till huset, medan ungarna (den ene är 21 år) hoppade i bassängen. Underbart att sitt ute i värmen och prata efter en god middag. Upp som vanligt och till stranden. ”Ungarna” sov men min son och jag åkte till stranden. Han sprang, jag gick. Han har som mål att klara av att springa 1 mil innan sommaren är slut. Han klarar säkert det. I dag tror jag han sprang minst 3 kilometer. Ville ju göra mig sällskap också. Fluffy grävde som vanligt sina hål idag på stranden, vilket väl handlar om att hon nu är pigg och frisk igen.Hon grävar aldrig annars, men på stranden. Gräver ett hål, lägger sig och tittar ner i det som om hon väntar på att se Kina. Ser inte Kina, springer vidare, gräver ett nytt hål. Just nu är hon nog trött för det landade en fågel här sidan om mig precis och hon kom inte springande som ett lejon på jakt efter sitt byte.

Skall ha lugna, sköna dagar nu samman med bitar av min familj. Min son tycker om att inte ha några planer när han kommer, bara falla in i rutiner.