Torsdag 30 mars

LÄGG TILL INNEHÅLL

Ensam igen

Dimma på stranden, ser knappt solen.

Besöket har åkt tillbaka till Norge. Det var väldigt mysigt att ha henne här, men jag är väl inte det kuligaste sällskapet att umgås med så hoppas i alla fall att hon blev lite utvilad. Brun blev hon i alla fall. Hundarna saknade henne nog också när hon hade åkt. Fluffy gick till bilen och skällde på mig. Förstod inte helt varför, men hon såg ut som hon ville säga. Nu har du nog glömt någon kvar i bilen, släpp ut henne. Kan ju förstå det då jag i denne bilen har hundarna i kofferten och de kan ju inte komma ut utan att jag öppnar kofferten.

Idag har det varit en konstig dimma. Här uppe i La Marina urb. var det tjock dimma, kände inte för att gå på stranden så jag kom iväg lite senare än vanligt. Men hundarna bryr sig ju inte direkt om vädret så länge det inte regnar, så de tjatade på mig och så körde jag. När jag började närma mig stranden var det klar himmel och sol. På stranden var det sol och varmt så där en kilometer, sedan gick man in i en vägg av dimma, där man inte såg något nästan. När jag körde tillbaka så var det lika mycket dimma hemma.

Idag skall jag gå på en tematräff i Torrevieja som heter ”att köra bil i Spanien”. Nu har jag ju kört bil en stund i Spanien, men nu skall jag alltså lära mig hur man skall köra här. Kanske på tiden. Kan vara helt andra regler här än i Sverige och Norge. Vet en del som är annorlunda. Hoppas att jag håller trafikreglerna någots sä när fram till att jag vet vilka som gäller eller inte. Dumt om polisen skulle ta mig nu, när jag äntligen skall lära mig. Det vimlade av poliser i dag när jag körde till stranden. Både lokal och civilpolisen. Såg dock inte några från militärpolisen. Ser man dem så är det nog allvar, då skall man vara väldigt snäll och laglydig har jag förstått. Det kan ju vara lite svårt när man inte är helt säker på vad som är rätt eller fel.