Torsdag 8 juni

LÄGG TILL INNEHÅLL

Besök

Sitter just nu och väntar på att åka till flygplatsen och hämta dotter och dotterdotter. De kommer att var här några dagar. Blir fint. Min dotter är glad i solen, men inte lika mycket i värmen. Hon solar alltså gärna och blir knallbrun fort. Hon har sina pigment efter sin pappa inte efter mig. Men hon tycker att det blir jobbigt när värmen kryper upp mot 30 grader och det gör den nu. Morgnarna fram till 08.00 är riktigt fina, håller sig då kring 20 grader. Det är då man kan gå på stranden. Resten av dagen får man bara ta sig igenom, man orkar inte så mycket nu när det har blivit så varmt.

Till och med poolstädarna klagade lite på värmen i dag. Vi var dock eniga om att vi kommer att klaga ännu mer i juli och augusti då värmen kryper upp mot 40 grader. Poolkvinnan (alltså det är ett par som rengör poolen till mig), vill helst tillbringa sin tid på stranden. Pratade om någon hydda som man hade i England och som man kunde hyra på stranden så att man slapp att gå hem. Kunde fixa sitt thé och bara stanna kvar på stranden. Hon älskar stranden, hennes man kan hålla sig för skratt. Han tycker det är bättre hemma i deras hus, men följer tydligen med henne i alla fall till stranden. De flyttade ner hit från England för många år sedan.

Nu skall jag alltså köra iväg och hämta mitt besök. Det blir lite mer liv i huset då och hundarna blir överlyckliga, jag också.