Presentation

Har igår börjat att blogga på ett nytt webhotell. Vill så småningom överföra mina tidigare inlägg på Simplesite.

Jag är en snart 72-årig kvinna som har gått i pension från och med mars detta året 2017. Jag flyttade samtidigt till ett helt nytt land, nämligen Spanien. Det är här jag skall börja mitt nya liv som pensionär. Har inte helt lärt mig detta mitt nya yrke, alltså pensionärsyrket. Det verkar faktiskt som det är svårare att lära sig detta än när jag läste till psykolog och som jag har arbetat med i många år.

Jag har många tankar som far genom huvudet på mig och som jag gärna vill sätta på pränt. Därför bloggar jag. Jag har flyttat till Spanien samman med mina två hundar Fluffy och Pippi. De är båda malteser. Jag har alltid varit intresserad i hundar och min blogg kommer nog att handla en hel del om dem. Men också om allt möjligt annat. Hur det är att leva i Spanien, vad jag tycker om tidningsartiklar, politik, religion osv.

 

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s