Natt till fredag 8 september.

Kan inte sova, klockan är 00:50. Är nog inte någon idé att bara ligga i sängen. Jag har så många uppstartsproblem med det nya webhotellet. Här skall man kunna göra så mycket, men jag förstår ju inte hur man gör det. Har redan varit i kontakt med support en gång i dag, men det hjälpte mig inte så mycket. Skulle se hur jag kunde överföra mina tidigare alster till denna. Hon hade en förklaring till mig, men när jag försökte det så hamnade istället det jag hade skrivit den 1 december 2016 på i dag. Får nog pröva mig fram själv. Men som vanligt när har fått ett problem som jag inte helt kan lösa, så kan jag alltså inte heller sova. Tankarna går hela tiden huvudet på mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s