Förkylning

Det verkar precis som att jag lockade fram ett förkylningsvirus genom att skriva om alla de myter som florerar kring förkylningar och annat. Jag är ju inte så vidskeplig så det kan väl inta vara så att jag framlockade några onda andar som gav mig en riktig brakförkylning. Hur som helst så går jag inte så långt ifrån en hushållsrulle idag. Näsan rinner oavbrutet och nysningarna avlöser varandra. Det kom helt akut efter morgonpromenaden när jag satt och åt frukost. Rätt vad det var så nös jag, och nös jag och nös jag. Det gick inte att stoppa och näsan rann och rann. Jag var säker på att eftersom det kom så akut så skulle det gå över lika akut, skyllde på en plötslig allergi inför något, vet inte vad, eftersom jag faktiskt inte är allergisk för något. Men timmarna gick och det gick inte över. Jo, nu ljuger jag, när jag hoppade i min underbara varma bassäng och simmade nästan 1000 meter, enligt min klocka 940 meter exakt, så gick faktiskt förkylningen över. Det kanske var något med kloret i bassängen som skrämde bort viruset. Men jag kunde ju inte ligga i vattnet hela dagen, även om temperaturen där var 31 grader i motsats till luften som höll sig kring 20 grader. När jag gick upp så kom den där rinnande näsan och nysningarna igen. Antingen är det en förkylning eller så är det något jag är allergisk mot. Ja, hur som helst en förkylning går ju över.

Jag har haft väldigt dålig koll på mina räkningar här nere eftersom de tydligen bara går in till banken och betalas. Jag får ingen som helst information. Skrev idag för femtioelfte gången till Deutsche Bank, som betalar mina räkningar och önskade få kopier eller något i alla fall på mina räkningar. Jag fick raskt svar och det visade sig att jag själv skall kunna gå in och se på mitt konto vad som betalas och vad som finns på kontot. Underbart, hade inte en aning. Jag fick ett möte med honom redan imorgon. Skall dit klockan 10:00, tänkte inte så mycket på att jag kanske är förkyld. Hoppas han inte är rädd för att bli smittad. Jag får väl bunkra upp med en hushållsrulle i väskan. Har faktiskt inga pappersnäsdukar här. Har inte behövt det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s