Onsdag och uppklaring på banken.

Jag har inte hatt någon som helst koll över vad jag har haft på banken, eller vilka räkningar banken har betalat till mig. Har inte heller fått några räkningar hem till mig. Har bara satt in pengar på det kontot utan någon koll. Typiskt mig, så kan man ju faktiskt inte ha det sa min son till mig idag. Nej, det kan man ju inte, men jag har haft det. Bestämde mig dock nu att jag måste få mer koll. Skrev till min kontaktman på Deutsche Bank och han avtalade tid med mig med en gång. Var där i morse. Fick registrerat mig som kund, jag har ju varit kund där i 5 år. Men nu blev jag alltså registrerad så nu kan jag alltså gå in på mina sidor på banken och se vad jag har där och också se vilka räkningar som har blivit betalda. Däremot kan jag inte se räkningarna, bankmannen sade att då måste jag ta kontakt med de olika som är registrerade i banken och som blir betalda automatiskt av mitt konto. Ja, då återstår alltså ändå en sak för mig att ordna upp i. Det kommer bara fler och fler och eftersom jag inte kan spanska så är det inte så att jag bara kan ringa dem. Ringer jag så kommer det en automatisk röst som ber mig att trycka på 1 för något, 2 för något annat osv. Jag har ju ingen aning om vad det något är för något. Förstår ju inte det när de pratar spanska. Måste lära mig spanska. Inte så lätt, men måste. Jag skall ju också söka om att bli resident här, ytterligare papper och språk som jag inte förstår.

Förkylningsgudarna blev nog sura på mig när jag skrev om alla de skrönor som finns när det gäller förkylning. De vill nog ha alla de där villfarelserna kvar så att de kan leka lite mystiska. Jag drabbades ju av en ”allvarlig” förkylning igår. Den tog slut idag. Gudarna gav tydligen med sig. Jag trodde inte att en förkylning bara varade i ett dygn, men min gjorde det. Hade lite svårt att andas i natt och halsen blev helt torr eftersom jag inte kunde andas genom näsan. Men efter någon timme i dag så var förkylningen borta igen. Ja, jag lärde mig en läxa. Reta inte förkylningsgudarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s