En timme kvar på det gamla året.

Jag firar slutet av det gamla året samman med mina hundar. Har ju inte sovit så mycket i natt så jag var tvungen att lägga mig att sova en stund nu om jag skulle klara att hålla ut fram till 12-slaget. Vaknade för en halvtimme sedan och har inrättat mig uppe på balkongen på ovanvåningen för att kunna se fyrverkeriet på bästa möjliga sätt. Skall nu gå upp där, med målade naglar. Ja, jag har målat naglarna i glitter för att fira nyår. Det är väl det enda som påminner om att det är nyårsafton. Men det är väl gott nog tänker jag, för mig i alla fall. Det skall ju vara lite glitter på nyårsafton. Det är väl mer än vad man kan säga om min outfit för övrigt. Svarta byxor och en gammal T-shirt. Tog en macka när jag började bli hungrig, men klart också lite choklad för att fira. Nu ljuger jag för choklad firar jag ganska ofta med, ibland varje kväll. Men skall också öppna en flaska Cava när klockan slår 12:00. Har ju inte så många att dela den med, har lästa att man inte skall ge hundar alkohol, så om jag dricker hela själv, kan jag nog sova gott resten av natten.

Visar här mina fina glitternaglar. Fortfarande lösnaglar alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s