En helt vanlig och ovanlig onsdag

Idag, eller rättare sagt väldigt sent ikväll kommer min son och 5 andra. Snart är vi alltså 7 personer i huset. Huset går från tysthet till en kakafoni av röster och kaos. Underbart. Jag tror huset också längtar. Mina hundar blir mer energiska och går inte omkring i tysthet och följer mig som tysta skuggor. De tycker också om när huset fylls av röster och kaos. Man känner sig på ett vis mer levande då. Kan visserligen ha en del stunder när man upplever att det nästan är för mycket, men det är det aldrig, för mycket alltså. Nu är ju snart huset städat i alla fall, sista gången på en stund, eftersom det inte kommer att märkas imorgon. Då ser det ostädat ut igen och det är så det skall vara. Skall snart iväg och köpa mat för 7 personer alltså. Kylskåpet lär bli fullt.

Läser i tidningen om äldre (tanter), damer som jag som åker till Gambia för att finna en man. Varför just Gambia? När jag ser dem på bild med sina nya män och ser de gambiansk kvinnorna i närheten, så är jag absolut inte i tvivel om varför männen faller för äldre svenska, norska och finska kvinnor. De gambianska kvinnorna är underskönt vackra. Resliga och stolta på bild. Det kan alltså inte bero på utseendet som de gambianska männen väljer europeiska kvinnor. Vad är det då? Hör att kvinnorna säger att de känner sig så uppvaktade och sedda. Ja, eftersom kvinnorna inte har helt samma frihet i Gambia som t.ex i Sverige så kan det ju klart vara det som drar dessa vackra män till sig. Alltså att kvinnorna är mer frigjorda och självständiga. Ja, klart så måste det vara. Männen tycker inte om att kvinnorna inte har samma frihet i Gambia som männen har. Därför söker de sig till dubbelt så gamla skandinaviska kvinnor. Det kan ju aldrig vara för pengarnas skull, eller hur? Ja, än så länge har jag alltså inte funnit en spansk man, inte för att jag har letat direkt efter det heller, men troligen kunde jag hitta en en spansk lågavlönad man som hade kunnat stå ut med mina rynkor, hängmage och hängbröst. Jag tror till och med att det hade varit ganska lätt. Undrar bara vad jag skulle med honom till. Kanske man bör fråga sig själv det innan man börjar att leta. Klart kanske för det sexuellas del, men man skall ju faktiskt leva samman också resten av tiden. I genomsnitt tar ett samlag 5 minuter har man konstaterat. Vad skall man göra samman de andra 23 timmarna och 55 minuterna. Det är kanske den tiden som är viktigare. Tror jag. Men det kan ju vara att jag är lite bakåtsträvande. Jag tror att jag personligen avstår både från en gambiansk och en spansk man. Eller överhuvudtaget från en man.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s