Nu är vi 7.

Alla sex landade innan klockan hade blivit torsdag. Men väldigt nära tidig torsdag. Alla fick inte plats i bilen från flygplatsen så 20-åringarna fick åka taxi. Jag höll på att bli av med bilen. Hade, trodde jag parkerat på den vanliga platsen, på flygplatsen, men det hade jag inte. Vi fann den och kom hem till huset. Alla var trötta men också väldigt hungriga, så vi tog oss lite bröd och pålägg. Skålade i Cava för att fira att de var här. Helt underbart, men det blev sent. Tror nog inte att någon somnade för klockan 03:00. Jag och min son tog likväl morgonturen på stranden. Underbart, han sprang, jag gick. Hundarna försökte ett tag att hänga med honom, men gav snart upp och kom tillbaka till mig.

Vi beslöt oss ett tag idag att ta lite lätt på middag och mat överhuvudtaget, men efter badning i poolen och solning hade naturligtvis min son fått nya krafter och bestämt sig likväl för att vi skulle ha paella till middag. Just nu är han, hans son och sonens kompis iväg för att handla in ingredienser till en paella. Det blev alltså likväl matlagning. Både jag och hans hustru var inne på att han kanske skulle slappa av lite, men han menar ju att han slappar av med att laga mat. Jag blir bara bortskämd. Slipper att tänka mat, det gör han. Jag föreslog att vi kunde skicka efter pizza istället. Det gick alltså inte hem. För att vara 7 personer plus hundar i huset så var det väldigt tyst en period efter basketboll spel och lek i poolen. Tror att folk vilade. Jag gjorde i alla fall. Lade mig härute i soffan och försökte sova lite. Blev ju int så mycket till sömn i natt.

Nu börjar folk här komma igång igen med lite olika intressen och musik. Underbart med lite liv i huset, men tror att vi lägger oss lite tidigar i natt och att vi kanske är lite piggare imorgon. Då blir det kanske liv hela dagen. Vädret har varit fantastiskt idag för att vara i början av januari. 16 grader redan imorse och nu är det 23 grader i skuggan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s