Why på nya äventyr!

Jaha, vad skall jag hitta på idag. Livet blir tråkigt. Kanske lägger mig ner och funderar över livet.
Aha, nu vet jag vad jag skall göra. Döda Fluffy, hon verkar ju vara med på noterna, eller har jag missförstått något. Är det det här som kallas djurplågeri. Kan jag bli anmäld? Eller är det matte som blir anmäld? I så fall gör det ju inget. Men vem skall ge mig mat om hon försvinner.
Vad tycker ni, ser den död ut tillräckligt. Jag tror den behöver några skakningar till innan jag får ett säkert resultat.
Kan ju fortsätta att döda min tiger. När den verkar helt stendöd och inte gör motstånd, så kanske jag kan se om jag kan väcka en barkbit till liv.
Jaha, så här ser jag alltså ut när jag har tagit min simtur i poolen. Det var inte så att jag planerade det, det bara blir så ibland. Förstår inte hur mina fötter göra några extra danssteg när jag är glad och lycklig. Inte så lycklig efter att ha blivit av med min fina fluffiga päls. Matte sade att jag liknade en dränkt råtta. Det kan hon väl inte mena.
Så här ser Fluffy ut efter att ha försökt att gömma Whys grisöra. Det är inte så lätt att hitta någonstans att gräva ner det i när det mest finns singel och löv.
Matte hade lagt en handduk vid vattenskålen. Kan det vara för att jag tycker om att tvätta fötterna medan jag dricker. Jag tycker dock att det är bättre att vika ihop handduken fint och så kanske man kan lägga in den i ett skåp, eller sitta lite mjukare på den.
Ibland så sover jag faktiskt, mellan mina busstreck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s