Har nu lagt in alla inlägg på sidor.

  • Jag chattade med support om hur jag kunde överföra mina gamla inlägg på Simplesite till detta webhotellet. Förstod inte så mycket, men försökte att göra det. Resultatet blev att mina nya inlägg hamnade på datumet när jag startade min blogg. Det blev alltså helt fel. Har nu inatt jobbat med att överföra mina inlägg istället till sidor. Det fick bli så. Jag hade ju likväl inget annat för mig, när jag inte kunde sova. Somnade 05:30. Har ändrat min blogg från Simplesite till WordPress. Ny adress är: vardagsfunderingar.com. Har lagt alla gamla inlägg på sidor men skriver vidare i bloggen.Så kan man ha det när man jobbar lite på natten i Spanien. Sitter ute och skriver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s