I väntan på barnbarn.

En sådan där dag då minuterna går ganska långsamt. Jag tror att jag har allt i ordning nu får att hämta mina barnbarn. Har städat, till trots att det är väl inte så stor mening när man skall få en 12-åring och en 11-åring på besök. Köpt nytt bröd, pålägg, pizzor, korv, potatissallad, pasta osv osv. Naturligtvis också massor av godis och coca cola. Inte helt säker på att föräldrarna kommer att uppskatta det. Skulle önska att poolen var lite varmare, den är nere på 20 grader nu. Jag har bestämt mig för att installera värme i poolen. Men det kommer nog att hinnas med denna veckan. Nästa gång de kommer hoppas jag på att poolen också kan vara varm. Han som skall installera det har sagt att man kan bada mitt i vintern med poolvärme. Jag behöver ju helst över 25 grader i vattnet. Småkillarna klarar nog utan problem att bada i 20-gradig vatten, men inte jag. Ja, det blir ju en enda lång väntan idag på att jag skall kunna köra iväg och hämta dem. De stannar inte mer än en vecka, men det är skönt det. Skall försöka att njuta hela tiden de är här. Just nu kan jag inte hitta på att göra mer och därför sitter jag nu och bara väntar på att klockan skall gå. Minuterna sniglar sig fram.

Till och med hundarna verkar till att vänta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s