Sista dagen med gänget.

Idag är det en sorglig dag. Känner mig lite sorgsen redan när jag vaknade på morgonen. Vet att det handlar om att min son och hans familj flyger iväg från mig imorgon tidigt. Planet går klockan 07:00. Skall försöka att inte tänka så mycket på att de skall åka utan istället tänka på att just nu är de här. Njuta av sista dagen samman med dem och om jag nu måste tänka på att de skall åka så försöker jag styra mina tankar till att jag ser dem igen redan i november, då jag åker till Norge. Vi har haft härliga dagar, jag i alla fall. Igår regnade det ordentligt, men vi hann med slottet i Alicante innan det började regna. Det var en upplevelse. Hade inte trott att det var så stort. Väldigt väl bibehållet och många turister. Inget inträde som vi är vana vid i Sverige, ja för den delen i Norge också. Här fick man gå runt gratis. Vi var duktiga vi gick hela vägen. Jag trodde att man var tvungen till det, men när vi kom upp en bit på berget så såg vi att det faktiskt var möjligt att köra bil ganska högt upp. De hade också byggt en hiss inne berget som man kunde åka med ända till toppen. Vi provade den inte, men det såg så ut. Körde också via GPS:en i bilen en alldeles för krånglig väg, men kul likväl att se de trånga gatorna inne i centrum av Alicante. Jag var glad att jag slapp att köra där. Ibland höll man andan och drog in magen när vi skulle passera alla parkerade bilar, eller de bilar som försökte att komma in på fickparkeringar som de inte fick plats i.

Idag skall vi troligtvis åka vattenskoter i Torrevieja tror jag. Jag bara hänger med. Skall njuta dagen och inte tänka på hemfärden för mitt besök.

Bifogar bilder från Slottet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s