Sko outlet

Idag har vi varit på tur i Spanien. Vet inte helt var i Spanien vi har varit men egentligen startade vi resan med att åka till en sko outlet utanför flygplatsen i Alicante. Vi körde alltså till flygplatsen, GPS:en ville inte ta rätt adress, så vi frågade på en bensinstation hur vi kom dit, han sa sväng vänster och sedan långt fram. Jag hade slagit in adressen på Google Maps och den visade att vi skulle köra på en av motorvägarna, ganska långt. Visserligen kände jag mig inte helt igen, men vi körde, och vi körde och vi körde. Slutligen kom vi till en vägtull, där hade jag aldrig varit tidigare. Vi betalade alltså vägtull en på väg någonstans i Spanien och därefter när jag var säker på att jag faktiskt inte hade programmerat rätt stad utan den adressen jag hade skrivit in visade oss någonstans i Spanien utan att jag hade en aning om var, så vände vi och körde tillbaka i samma vägtull, kostade oss alltså 2,10€ x 2 för att få möjligheten att vända igen. Ja, det var det, tillbaka igen. Vet ni hur lång tid det tar för Google maps att omdirigera sig. Lång tid i alla fall. Vi körde lite på måfå, kom in i en stad, tror det var Elche, det var inte dit vi skulle. Så småningom hittade vi faktiskt slutmålet. Då var det siesta i en del av skoaffärerna. Min väninna fann i alla stövlar och stövletter, så resan var inte helt bortkastad. Vi skulle varit där på förmiddagen och ta stranden på eftermiddagen, men vi var ju inte tillbaka för än solen nästan hade gått ner. Nu har jag programmerat GPS, så nästa gång. Kanske vi försöker igen, vem vet. Fick i alla fall se lite av Spanien och tillbringade en solig och varm dag i en bil. Jag fick också litet vätskebrist och sockerbiten sjönk, så jag fick ta siesta när vi kom hem, lite sent. Men en upplevelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s