Försov mig idag.

Kan man försova sig när man är pensionär? Ja, jag har ju en morgonrutin där jag går upp, dricker en kopp kaffe och kör till stranden för min 5 kilometersrunda. Ibland går jag visserligen hem och tar en väldigt tidig siesta efter promenaden. Nu har jag besök och kvällarna blir senare än vad jag är van vid, men de skulle jag inte vilja missa. Vi sitter och snackar långt in på natten om allt mellan himmel och jord. Helt underbart. Men i morse kom jag inte upp som vanligt. Gick istället en längre promenad här i grannskapet. På stranden vill jag helst vara när solen går upp, alltså ganska tidigt. Idag skall Fluffy till veterinären eftersom hon har en envis öroninflammation. Hoppas hon kan få hjälp för den eftersom jag ser att den plågar henne. Har tidigare i Norge fått något att spruta in i hennes öra för att hon skulle slippa det, men det har inte blivit bättre, den sista tiden klart sämre. Får se hur det går idag. I Spanien har man ju ofta tillgång till lite verksammare mediciner så jag har gott hopp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s