Regn, åska och Desigual.

Igår regnade det och åskade. Temperaturen sjönk och vi blev faktist blöta, så det regnade mer än 0,3 mm som det brukar göra när man varnar för regn i detta landet. Det var alltså ingen idé att lägga sig i någon solstol. Vi åkte till La Zenia, ett stående inslag när jag har besök. Själv brukar jag sätta mig och ta en espresso eller något liknande medan mina gäster stressar runt i alla butikerna. Jag tycker om att vara där, massa folk från all världens länder, barn som springer omkring nakna bland fontänerna för att svalka sig. Små mysiga barer och restauranger. Igår däremot så var jag med hela tiden. Hade inte tänkt att handla något, men kunde ju som vanligt inte undvika att gå in i Desigualbutiken. Jag har liksom svällt upp lite och vet att de kläderna inte passar mig så jag får ju nöja mig med att titta. Ibland kan de ha något plagg i storlek XXL och de kan jag av och till pressa mig in i. Men eftersom jag inte tycker så mycket om att ha klänningar så blir ju utbudet lite begränsat för mig. Väskorna passar mig. Bra att det inte tillverkas i SMALL eller XSMALL. Jag kommer i dem. Men igår råkade jag se en jacka där som jag blev smått förälskad i. Den hade pälskrage och stickade ärmar på en dunväst eller kanske det inte var dun. Provade den, satt kanske lite hårt över min mage, men jag hade ju blivit förälskad i den. Gick ut ur affären igen, men kom snart tillbaka och ja, jag köpte den. Undrar hur många gånger man kan använda den i Spanien. Igår kanske, idag skiner solen igen. Varm jacka med pälskrage. Jag kan ju alltid ha den på mig när jag flyger till Norge eller Sverige på vinterhalvåret. Men jag har ju faktiskt en oanvänd Canadian Goose jacka som väntar på mig hos min son. Ja, ja förälskelse är förälskelse. Jag har jackan, men kanske jag borde ha tänkt mer än två gånger. Det gjorde jag, jag tänkte faktiskt till och med 3 gånger, men visste redan vid första försöket att det inte var någon idé. När jag förälskar mig något, så brukar jag se till att få det.

Fick också duk på poolen idag. Kanske inte så vackert, men skall ju fylla en funktion. Han som installerade den menade att vattnet kunde bli upp till 5 grader varmare med duk över. Fick dock inte ligga på poolen mitt på sommaren när det var som varmast i solen. Då förstördes nämligen solcellerna i duken. Fick inte heller ligga på när man chockklorerade bassängen. Visste inte ens att man gjorde det, men det skedde sa han. Tur att jag har någon som tar hand om det, för enligt montören så vet han att man skall ta av duken vid de tillfällena och låta den vara av upp till 3 dagar. Ja, vi får se hur det går. Han sade att det fanns garanti på den om den gick sönder, men inte om det berodde på oaktsamhet. Han sa också att en del hade den fin i 5 år och en del hade förstört den på en vecka. Det handlade om att vara rädd om den. Ja, då fick jag alltså ännu en sak som det är risk för mig att missköta. För ju försöka att ta hand om den. Den kostade ju faktiskt 832€, så jag har ju i alla fall inte råd att investera i en sådan duk varje vecka. Skulle helst se att den höll i så där en 10 år minst.

Bilden är Desigual, men inte jackan som jag köpte. ÄÄÄlskar Desigual.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s