Marknad

Sista dagen min väninna är här. Hon åker ju inte förrän sent i kväll så hon hinner njuta av sol och värme idag också. I går kväll bestämde hon sig för att vara med på stranden på morgonen. Hon ställde klockan och kom ner innan jag hade kört iväg. Hann och dricka lite kaffe också innan vi i mörkret satte kurs mot stranden. Mina hundar har fått blinkljus så att jag kan se var de är. Det är ganska svart i början av turen men blir väldigt fort ljusare. Om 1 vecka får vi ju vintertid så då blir det lite ljusare igen på morgonen. Hade ju varit illa om hon hade varit i Spanien en hel vecka utan att åtminstone fått doppa fötterna i medelhavet. Vi hade också bestämt att hon skulle få uppleva marknaden här i närheten idag. Hon shoppade en del till sina barnbarn, vilket ju är det vanliga när vi kommer upp i åldern. Då tycker vi att det är mycket roligare att shoppa till barnbarn än till oss själva. Jag avundas henne lite, eftersom hon har små barnbarn, vilket det är mycket lättare att shoppa till. Mina är för stora för leksaker, kläder går överhuvudtaget inte att köpa till dem om de inte själva är med och säger vad de vill ha. Men nu får jag väl vänta på mina barnbarns barn, eller något sådant. Nu tänker jag att hon kommer att njuta av de sista solstrålarna innan hon återvänder till ett troligen regnigt och kallt Norge. Imorgon alltså ensam igen. Vi har haft en fin tid samman. Jag är ju inte så bra på att vara värdinna. Jag vill gärna ha besök, men inte ta hand om och de flesta tycker ju faktiskt om att känna sig som hemma och inte bli uppassade hela tiden. I mitt huvud verkar det som att det har fungerat fint, hoppas att det har gjort det i hennes huvud också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s