Modeshow.

Igår hade min svenska väninna informerat mig om att det var modevisning på en bar i La Marina. Hon har också lite problem med kontraktet på sitt hus, så hon ville att jag skulle ta med mitt kontrakt, så att hon kunde se vad som gällde. Hon har tydligen anlitat en privat mäklare för att köpa huset och antingen vet han inte så mycket om hur det går till att sälja hus, eller så har han försökt att lura henne. Jag tror på det förstnämnda. Hon har tagit reda på att hon i det spanska fastighetsregistret står som ägare till huset, så långt är det alltså grönt. Hon får dock inte ut orginalhandlingarna. Nu har det gått så långt att hon ligger vaken på nätterna och bara grubblar. Har anlitat en jurist. Jag menade att hon nu måste låta juristen sköta om det och slappna av själv. Hon skulle försöka det.

Jag tog i alla fall elcykeln och pärmen med kontraktet och cyklade till henne. Ville ju kunna dricka vin när vi satt och såg på modevisningen. Det var hög stämning och fullt med människor. Min svenska väninnas vänner från tidigare körde 3 mil för att vara med på modevisningen. Den satte igång. Var lite svårt att se vem som var modell och vem som bara var gäst. Alla gick omkring på det stället där modevisningen skulle ske. Det var också någon outfit som en del ville köpa och tyckte om, men som inte var till salu eftersom det inte var någon modell som visade dem. Helt klart en annorlunda modevisning. Den bara fortsatte och fortsatte, många klappade i händerna eftersom det var deras vänner och väninnor som var modeller. Kanske inte så mycket för kläderna. En kul idé. Jag tror att det var ett gäng som hade suttit en våt kväll samman och kläckt idéen om en modevisning. Därefter hade de nog samlat in kläder på Myrorna eller någon annan second hand butik. När jag var inne och såg på deras kläder fanns det ju bland annat bara en storlek att välja på och många av de kläder som var hopträngda på stativen, och då menar jag verkligen hopträngda. Gick inte att bläddra direkt. Men alltså många såg ut i modell och material som de var minst 20 år gamal. Kanske äldre. Modellerna och också publiken bjöd verkligen på sig själv och stämningen var hög. Jag går gärna på fler sådana modevisningar. Dock inte för klädernas skull. Köpte dock en T-shirt för 2 €, alla kläderna var billiga. Ingen över 4€. Den såg ut att passa mig, men tyvärr mina former fick inte helt plats i den när jag kom hem. Kan det vara att jag har svår med min bedömning av min figur!!

Modellerna här var verkligen inga bengetter. De hade både former och en del valkar. Uppfriskande att se, speciellt för mig som får fler och fler valkar.

Så här såg någon av modellerna ut:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s