Morgondoppet.

Allt blev klart igår kväll, i poolen alltså. Värmen installerad, men tager tydligen en stund innan poolen har blivit varm nog. Den jobbar i alla fall på det. När temperaturen stod på 26 grader nu imorse, tänkte jag att det var dags för invigningen. 15 grader i luten, 26 grader i vattnet. Måste ju kännas varmt. Det var likväl en viss kyla som jag kände när jag gick i. Inte helt njutbart ännu. Han som har installerat den menade dock i går kväll att värmen nog inte var helt uppe i temperatur förrän sent i dag eller söndag morgon. Jag inväntar alltså högre temperatur. Idag var det en sådan morgon som jag inte ville gå upp ur sängen. Ni vet, när allts känns lite trist och grått. Tänkte att den känslan skulle försvinna efter ett morgondopp. Lite grann försvann den, men inte helt, när vattnet inte var så varmt som jag hade väntat mig. Men uppfriskande, vaknade i alla fall. Skall faktiskt försöka att lägga mig och sova lite till här ute, intullad i morgonrock efter badet. Prover bassängen senare idag igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s