Yepii

Har varit och hämtat min son i dag på flyget. Jag är jätteglad över att ha honom här. Han blir i 14 dagar!! Visserligen åker jag till Norge några dagar när han är här samman med sina vänner, men ändå. Underbart. Vi har haft goda pratstunder i kväll efter att ha lagat någon form med plattfisk, vet inte vad det egentligen är, men den såg lite ut som en spätta innan fiskhandlaren hade gjort om den til filéer. Vi använde också svart vitlök, den smakade visserligen inte vitlök för fem öre, tyckte jag. Men den skulle förhöja smaken stod det. Det blev en söt smak som tog lite över. Men vi blev mätta och det smakade lite annorlunda. Knaperstekt serranoskinka till samman med dillsås gjorde susen.

Imorgon skall vi hämta en av Rasmus kompisar klockan 09;45 på flygplatsen. Ja en av mina kompisar också om man nu får säga det som mamma. Men jag har ju känt honom i många år så det känns så, men klart det är Rasmus kompis. Känner mig dock väldigt nära hans kompisar. Tyvärr får jag inte träffa de andra 3 som kommer efter att jag har åkt till Norge några dagar. Hinner firar mitt ena barnbarns födelsedag i Norge. Han fyller faktiskt tonåring, 13 år. Otroligt, på ett sätt har han nog varit tonåring i minst ett år redan, om man ser på hans humör. Skall bli jättefint att träffa dem också. Händer mer på en vecka nu än vad det normalt händer här nere på 1 månad eller kanske längre. Underbart i allla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s