Norge

Landade i Norge idag efter att ha drabbats av min flygallergisnuva. Har ni hört talas om den. Jag går på flyget helt frisk och rätt vad det är när man har flugit i någon timme så drabbas jag akut av nysning och snuva. Den slutar inte under hela resan och inte hela dagen. Brukar vara bra nästa dag. Övriga passagerare ser lite obehagligt på mig när jag sitter där i flygplansstolen och näsan rinner och nysningarna avlöper varandra. Klart har jag inte papper eller näsdukar att snyta mig i. Jag var ju frisk när jag gick på flyget. Det är tredje gången detta händer när jag flyger. Landade till blötsnö och hade klart inte riktigt bra kläder att ha på mig. Jag kom ju från Spanien. Jag saknar faktiskt inte det här vädret. Hade faktiskt en Canadian Goose jacka här. Tack för det.

Nu sitter jag inomhus, inga strandpromenader, ingen simtur idag alltså. Men får i gengäld äntligen träffa barnbarn, son och svärdotter. Det kan ju uppväga vädret. Får börja leta runt här efter bättre kläder. Svårt att tro när man sitter i Spanien att det skall vara sådant väder här. Visste ju att det var kallt och hade ju långbyxor och varm jacka, men det var det. Skorna blev fort blöta och skulle kanske ha haft fler strumpor med mig, hade ju inte räknat med att de skulle bli blöta med en gång och ALDRIG torka i detta klimatet. Landade dock med snuva och fortsatta nysningar till en sjuk son och ett sjukt barnbarn. De hade feber och var hemma, så jag kan ju få lite nya bakterier eller virus med mig tillbaka till Spanien på söndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s