En regnig dag.

Idag vaknade vi till regn och en jämngrå himmel. Inte så vanligt här. Men vi, jag och min son, gick morgonturen som vanligt, nästan i alla fall. Jag vaknade sent, ca 08:00. Så det blev lite senare än vanligt, men likväl, vi gick. Åt frukost inomhus, jag TYCKER INTE OM KALLT VÄDER. Vi har varit mest inomhus, men tog en tur till La Zenia där min son köpte mig en roddmaskin. Den var ganska dyr så nu måste jag ro minst 1 timme varje dag. Den kommer dock inte förrän den 4 december, så jag har fått lite respit. Kan kännas skönt just nu när jag inte ens vill gå ut. Jag har inte simmat i poolen sedan jag landade från Norge. Har inte känts så inspirerad av vädret här. Alla jublar dock över att det kommer lite regn här. Det har varit till och med för Spanien ovanligt torrt hela året. Jag måste väl också glädja mig då, det skall bli sol imorgon, men temperaturen har sjunkit ordentligt här. Har försökt att få igång min pelletsvärmare, vet inte helt hur det har gått. Det saknas en censor sa reparatören, som var väldigt hjälpsam och försökte på alla sätt att få igång den. Vi får se hur det går, men censuren trodde han skulle anlända om ca en vecka, så vem vet, jag kanske får igång den. Skulle behövas just nu.

En konstig fisk på stranden. Är det någon som vet vad det är?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s