Jag fryser i Spanien.

Är nu fullt upptagen med att få igång min pelletsbrännare. Det är kallt både ute och inne nu i Spanien. Det är inte så här det skall vara. Pelletsbrännaren går, men jag tycker inte det blir tillräckligt varmt inne. Går runt och känner på golven, inte iskalla, men inte heller så varma som jag önskar. Får nog snart sätta igång luftvärmen igen. Tänkte att jag skulle slippa det. Kan vattenrören i golven ha blivit helt igensatta, eller vad är det som är fel. Om jag fryser riktigt kan jag gå in och sätta mig i det rummet där pelletsbrännaren finns, där är det varmt. Det är inte precis mysigt i det lilla, lilla rummet. Men i värsta fall kan man få in en stol där. Brukar ju ha min elcykel där. Men både jag och min son klagar mycket på temperaturen dessa dagarna. Tror inte att jag har varit här när det är så kallt. Får snart övervinna min olust inför kylan. Vill liksom inte ta av mig kläderna nu när det är så kallt och hoppa i bassängen. Vet ju att jag kan värma mig där.

Vi såg dock en turist idag på morgonen som hade bestämt sig för att i Spanien skall det vara varmt, det är det inte. Han gick i korta shorts och linne. Jag tror att antingen får han jogga i ett tufft tempo eller så måste han nog ge sig och ta på sig lite mer kläder. Visserligen så sitter vi ute, men är invirade i filtar. Jag tror inte att jag hade suttit ute i Sverige eller Norge i den här temperaturen, men här gör man alltså det. Träffade en av de vanliga strandpromenerarna i morse. Han sade att det skulle bli sol idag och då blev det bättre. Vi har ännu inte sett solen. Det är ljust men solen gömmer sig bakom molnen. Den personen menade att det var mitt fel att här var så kallt, att jag hade tagit vädret med mig från Norge. I så fall ber jag om att vädret förstår att det var ett misstag och att det genast återvänder dit det hör hemma. Kan man kanske be Gud om hjälp att ordna det även om man inte tror på honom?

J AG VILL HA VÄRME.

Bild av min pelletsbrännare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s