Bättre idag.

Idag var formen bättre och så vädret. Fick dock en chock imorse när jag såg på termometern, 0 grader. Så kallt skall det inte vara i Spanien. Gick likväl till stranden med hundarna men väntade till solen var helt uppe. Det var lite kallt på vägen ned till stranden, men i och med att det hade slutat blåsa, Yipee och solen var uppe så dröjde det inte så länge förrän jag fick knäppa upp jackan. Kunde också sitta ute i solen och äta frukost när jag kom tillbaka. Blev för varm och fick ta av mig min långärmade tröja och byta till en kortärmad. Det är så här vintern skall vara i Spanien. Tror att jag till och med slumrade till lite i solen med hundarna i knäet. De har nog också kommit över avskedet. Tänker dock mycket fortfarande på min son och skickar många meddelande till honom. Vill liksom dela mina upplevelser med honom fortfarande. Då känns det mer som att han är med mig. Usch, får sluta att skriva om honom då börjar tårarna trilla igen. Har det alltså mycket bättre, men saknar fortfarande och det kommer jag ju alltid att göra. Jag har ju absolut inte någon önskan om att sluta sakna barn och barnbarn. Meningen var ju att jag skulle åka till Norge i jul och då hade det inte varit så länge jag skulle vara ensam här. Nu förstod jag dock när jag var hemma förra veckan att det är alldeles för lång väg från Stavanger till Lyngdal för att jag skall begära att någon skall köra fram och tillbaka för att hämta mig. Det blir ju nästan 6 timmar i bil varje gång. Det känns som lite för mycket för vem som helst. Jag har nu alltså ändrat min julresa till en påskresa till Skåne istället. Inte lika långt att hämta mig där. Skall kanske tänka på hyrbil? Skulle jag hyra bil i Stavanger och lämna den i Lyngdal nästa dag skulle det kosta mig 2500 NOK. Det var lite (mycket) för dyrt för ett dygn. Hade ju varit tvungen att hyra i andra riktningen när jag skulle tillbaka.

Nu är det som det är och jag skall använda min roddmaskin nu.

Tur på stranden utan min son men med hundar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s