Suga på tummen.

Såg en film där en 17 årig pojke fortfarande sög på tummen. När han blev ledsen eller sårad gick han in på toaletten och sög på tummen. Han var väl inte helt nöjd och glad när han gick ut därifrån, men han hade fått tröst. Det är ju faktiskt en briljant idé, att vi skall kunna trösta oss själva, när vi är nerför och hängiga. För att inte tala om hur gott han sov med tummen i munnen. Det gav mig en massa fantasier om hur vi kan trösta oss själva. Speciellt vi som lever ensamma måste ju har våra strategier för att trösta oss själva. Att suga på tummen hade inte varit så illa. Jag sög aldrig på tummen enligt mina föräldrar, istället så suger jag på allt möjligt som vuxen. Som mat, godis, vin och en massa annat. Det hade nog varit bättre om jag sög på tummen. Jag blir en tjock, alkoholist med dåliga tänder när jag blir hängig och nedför. Tänk om jag bara kunde rulla ihop mig som en liten boll och suga på tummen istället. Hade absolut varit bättre. Ja, mina hundar är också ganska bra på att trösta, men de blir oftast lite mer intensiva än vad jag uppskattar. Att inte tolerera att ha deras tunga i min mun är en solklar gräns som jag sätter och när jag gör de så försöker de på alla möjliga sätt att visa mig sin uppskattning av mig och det kan bli lite för intensivt. Har jag en IPad i knäet så håller de sig dock lite mer på avstånd. Just nu ligger en framför Ipaden och en rullar ihop sig bakom min rygg. Ensam är jag ju inte precis.

Har idag postat mitt brev, posten var öppen och jag slapp och vänta i en halvtimme på min tur. Nu skall jag vänta på att få ett intyg från Sverige tillbaka om att jag har rätt till sjukvård enligt EU. Därefter kanske jag kan registrera mig som fastboende här nere. Har kanske alla papperen nu, lite osäker dock. Det är säkert något papper till som jag inte har fått, eller fått fel papper. Att det skall vara så krångligt att få betala skatt till Spanien hade jag inte trott. Trodde att alla länder bara var överlyckliga över att man ville betala skatt till dem. Men okej, se på invandringen. Inte verkar det som att folk uppskattar att vi blir fler i landet, klagar mest på hur mycket de kostar. Tänker kanske inte att de någonsin får chansen att betala skatt. Det verkar ju också som det är svårt för dem att göra det. Om ingen vill anställa dem, så blir det ju svårt för dem att tjäna pengar. Men om vi vore mer öppna mot dem och tog vara på deras kvalifikationer istället för att se på dem som utsugare av vår välfärd, så kanske de också fick en möjlighet att betala skatt och bidra. Det har ju inte kostat oss något att uppfostra dem och betala skolgång för dem. Så på det viset är det ju nästan gratis arbetskraft för våra länder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s