Kallt idag också.

Det var 2 grader imorse när vi körde till stranden. Jag sover ju utomhus och det är helt skönt. Fluffy gick in inatt. Dörren är öppen så de kan välja själv var de vill vara. Pippi sover hos mig, visserligen under filten och vi två håller fint värmen. Vaknar inte genomsvettiga som jag gör ofta när jag sover inomhus. Sover djupare också. Vaknade visserligen till vid 05.00 för att näsan var lite kall. Det var bara att hålla filten över en stund så var det bra. Igår var det nya spännande drinkar på schemat, några väldigt söta men några väldigt uppfriskande. Vackra var de allesammans. Killarna jobbade på med dem under glada tillrop. Vi avslutade kvällen med spel/lek. Det hette ”Ryktet går.” Till och med jag tyckte faktiskt att det var kul, jag som inte gillar spel, men detta var mer en lek. Därefter något konstigt pokerspel. Det kunde jag satsa alla mina mynt ganska snabbt och komma ifrån. Gick en tur med hundarna istället. Vet inte vem som vann eftersom jag gick och lade mig.

Idag har tjejerna och min son och svärdotter kört till Murcia. Killarna hade ingen lust. De har faktiskt fortfarande inte kommit ner från ovanvåningen, men jag hör dem, så de är vakna. Samtalen blir alltid lite konstiga till frukost, ibland kanske hela dagen. Idag snöade vi åter in på död. En av tjejerna menade att man kunde bli fri från skolan om det var en förestående begravning. På tal om att flygpriserna går upp så fort som man är ledig från skolan. Vi menade att en begravning inte tar mer än en dag. Tjejen menade att en begravning i Italien tar längre tid. Ja, alltså inte själva begravningen men att ta sig fram och tillbaka. Hon tänkte väl inte så mycket på at först måste man ha någon man känner i Italien och denne bör inte vara alltför frisk, eller så måste man arrangera en olycka. Kanske hon faktiskt tänkte på att hon har en farmor i Spanien och när denne dör så kanske hon blir fri från skolan. Inte för att hon vantrivs i skolan, men alltid skönt att vara fri. Ja, jag kan ju inte garantera min förestående död inom det närmaste. Risken finns att det är hennes barn som kan få lov att bli fria från skolan den dagen. Men man vet ju aldrig, olyckor sker.

Drinkar blir temat på bilden idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s