Dags för hundklippning.

Mina hundar är nu inlämnade till klippning. Det är ingen direkt favorit för dem. Men de brukar vara ganska söta och lukta gott när jag hämtar dem. Strandpromenaden fick gå i en rasande takt så att vi inte skulle bli för sena till deras klipptid. Igår var tjejerna och killarna och åkte go-cart, 28€ per man för 8 minuter, men de menade tydligen att det var värt det. Efter att mörkret hade infallit hade de för sig att de skulle bada och ha på dunkande musik, tur att här inte är så många grannar nere. Kanske de hade klagat. Men tjejerna och killarna hade kul verkade det som. Det såg ut som om det hade regnat mycket efteråt. Förstår inte helt att de faktiskt får hela tomten våt när de badar. Men man skall inte förstå allt. Inatt regnade det ganska mycket. Jag hittade högtalaren ute, ganska våt den också. Frågade dem nu imorse om de visste att jag hade skaffat vattensäkra högtalare. De förstod inte något, bara frågade om de kunde bada med dem. Så jag antager att även om högtalarna inte hade varit vattensäkra så hade de ändå lämnat dem ute i regnet. Ja, så är det att ha tonåringar och lite äldre ungdomar i huset.

Själv bestämde jag mig för att fixa en lite äldre Mac igår, det tog sin lilla tid. Lastade ner MacKeeper, hoppas att det programmet är bra. Hade chatkontakt med en där hela tiden. Han kunde inte fixa den helt, så jag fick köpa ett annat program som gick genom den. Det tog tid. Jag gick till slut och lade mig, men väcktes av ett telefonsamtal från USA. Funderade på att inte svara, men gjorde det. Då hade tydligen internetanslutningen slutat att fungera för dem, så jag fick upp och koppla in dem igen. Ni kan ana hur lång tid det tog för mig att fatta vad jag skulle göra, lite utslagen som jag var.

Igår hade tydligen min son och killarna bestämt att vi skulle ha Chili till middag idag. Det började dem med innan frukost. Vad värre var är att följer man det receptet som min son följer så börjar man dessutom med en speciell musik som jag inte kommer ihåg och med en rejäl tequila. Det startade alltså han, hans son och sonens kompis med till frukost. Blir spännande att följa hur deras dag blir med den starten, kanske de somnar innan tolv alla tre. Vi får väl se hur Chilin smakar och hur många som är vakna att äta den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s