I väntans tider.

Jag känner det som att jag nu har väntat i snart 14 dagar på att solpanelerna skall börja fungera. Jag väntar på att hantverkarna skall komma, de kommer ju aldrig när det säger, men de har hittills alltid kommit, men jag väntar alltså. Vågar ju inte köra hemifrån om det nu visar sig att de kommer. I går var alla solpanelerna färdigmonterad. Yipee säger jag, alltså ingen mer väntan, trodde jag. De, alltså de som har snickrat, sågat och klättrat osv var klara vi middagstid igår. Hade en massa verktyg att transportera bort härifrån. De var tvungna att vänta på en transportbil innan de kunde ge sig av. Jag frågad om vad som sker nu, han jag frågade förstod säkert inte något, började att prata om transportbilen. Ja, ja så är det när jag inte har lärt mig landets språk. Men efter att transportbilen kommit så sade de att de kanske kom tillbaka i eftermiddag, men kanske inte förrän imorgon förmiddag. Ja,inte kom de igår eftermiddag och inte idag förmiddag heller. Men jag sitter och väntar och väntar. Klockan ett ringde jag, då sade de att de kom mellan tre och fyra. Jag hann i alla fall iväg och köpa lite mat och godis till hundarna. Lite godis till mig också. De är dyra i drift, vill ha speciella ben att tugga på på kvällen när jag sätter mig framför TV:n och sticka. Ja, jag har skämt bort dem. De ger sig inte förrän de får dessa, innan hoppar de på mig, gnyr lite och är allmänt odrägliga. Men han i djuraffären är glad. Han tjänar ju en del pengar på mina hundars lyxiga tillvaro.

När jag sitter här och skriver så ringer dörrklockan. Nu är de här alltså och skall förhoppningsvis få solpanelerna inkopplade så att de kan fungera. Skulle vara fint. Jag är trött på att vänta. Men klockan är snart fem så jag tror inte att de hinner bli färdiga idag heller. Får nog vänta imorgon också. Har ni tänkt på att när man väntar på något så lever man definitivt inte i nuet. Man tänker bara på framtiden. Det är lite synd att man inte både kan njuta av nuet medan man likväl klart väntar på en eller annan sak. Jag tror att jag måste börja träna på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s