Detta skrev jag igår, men internett slutade att fungera!

Mycket jobb kvar verkar det som. Här jobbas hektiskt ute och inne. Lite kul att sitta och lyssna på dem. Ibland tror jag att de är ganska sura på varandra, nästa ögonblick sjunger dem och ingen verkar att ta illa upp över deras högljudda sätt att tilltala varandra. Jag tror att vi har mycket att lära oss av deras sätt. Skriker, gastar och sjunger om vartannat för att fyra av brinnande leende nästa ögonblick. Man kan väl kalla det att de verkar att vara närvarande med hela sin kropp.

Ute regnar det och regnar, inte en solstråle klarar att skina igenom molntäcket. Jag har inte upplevt detta i Spanien förrän idag. Det verkar som det skulle regna hela dagen just nu. Hur funkar solpanelerna när man inte ser en skymt av solen. De, hantverkarna alltså, har sagt att jag har något överslag i huset. undrar vad jag skall göra med det. En av hantverkarna har fått ett litet brännmärke på halsen efter det. Verkar nog så illa. De har också sagt att jag bör byta ut en del lampor mot ledlampor. Vet inte helt om de menar att jag skall installera helt nytt ljus eller bara byta glödlamporna. en av dem pratar dålig engelska och jag pratar inte spanska, så förklaringarna blir lite haltande.

Tur att jag bestämde mig för att inte städa överhuvudtaget på de här 14 dagarna som jag har haft sällskap hela dagarna, eller väntat en del timmar och haft sällskap en del timmar. De hackar lite hål i väggar och springer upp och ned med stegar. vet inte helt vad de håller på med, men har berättat att jag har några kraschade rör in till huset som de skulle ha dragit ledningar i, men nu inte kan och därför måste borra upp nya kanaler, verkar att vara ett svårt jobb det här. Jag tror inte att det blir min nya karriär.

Till och med Fluffy verkar att ha gett upp nu. Hon som blir så arg när de kommer nerför trappan så att det låter som att hon skulle flyga i halsen på dem, har faktiskt gått och lagt sig i sin bur. jag tror att hon försöker att glömma att hon är här. I och med regn så vägrar de ju också att gå ut, hundarna alltså. Kallt är det också inomhus, dels för att dörrarna är öppna hela tiden och dels för att de bryter strömmen med jämna mellanrum. Skall bli intressant att se om de får till det här. kanske jag inte har elektricitet överhuvudtaget efter den här genomgripande ingreppet på mitt hus.

tur att jag bestämde mig för att inte städa överhuvudtaget på de här 14 dagarna som jag har haft sällskap hela dagarna, eller väntat en del timmar och haft sällskap en del timmar. de hackar lite hål i väggar och springer upp och ned med stegar. vet inte helt vad de håller på med, men har berättat att jag har några kraschade rör in till huset som de skulle ha dragit ledningar i, men nu inte kan och därför måste borra upp nya kanaler, verkar att vara ett svårt jobb det här. jag tror inte att det blir min nya karriär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s