Fluffy är sjuk!

Fluffy är sjuk igen, Pippi som vanligt frisk, men också hon hade en släng av något häromdagen. Men det handlade nog mest om att hade konstiga ruvor på kroppen som jag tog bort och behandlade med aloe vera plus badning. Hon tyckte verkligen inte om det. Sprang ifrån mig så fort hon såg mig med en kam. Dock hon är pigg och glad igen och vågar komma i närheten av mig. Men Fluffy fick en akut sjukdom igår vid åttatiden på kvällen. Kom in från trädgården och såg väldigt hängig ut. Skum i mungipan och därefter kröktes hon härinne. Hon ville ut igen. Jag släppte ut henne men hämtade in henne efter en stund. Då ville hon upp och lägga sig i min säng, även om inte jag var i den. Kröktes också där, lyfte ned henne och då kom det lite blod i kräket. Ville ut igen. Efter kanske 5 minuter gick jag och hämtade in henne. Hon bara låg därute och det började bli kallt. Tog henne i famnen i fåtöljen och eftersom hon skakade i hela kroppen så tog jag filt på henne. Höll henne riktigt varm, men efter en stund ville hon ner och ut igen och så vidare. Samma visa om igen, fram till läggdags. Ingen chans att få ut henne på någon nattpromenad. Men verkade dock lite bättre. Vi somnade, trodde jag i alla fall. Imorse var det Pippi som väckte mig, hon behövde komma ut och kissa, eftersom vi hade missat nattpromenaden. Hittade inte Fluffy, gick omkring och kallade på henne. Hon hade gömt sig, hittade också små, små blodfläckar på golvet. Ingen chans att få henne på någon morgonpromenad heller. Försökte, men hon gick bara 3 meter från grinden sedan lade hon sig ner och tittade på mig. Alltså jag gav mig. Har nu dammsuga och torkat golvet, skall ju åka i morgon i ottan till Sverige. Fluffy ville faktiskt inte leka med dammsugarn heller. Är trött och hängig, men har druckit vatten.

Ja, jag skall alltså åka med två hundar i flyg i morgon, varav den ene än så länge är sjuk. Frågan är hur hon mår imorgon. Vågar jag chansa eller??? Frågetecknen hopar sig. Skall jag åka till veterinär, vad skulle veterinären kunna göra. Har försökt att få creme fraiche i henne, har inte filmjölk här. Hon vill faktiskt inte äta det heller, till trots för att hon brukar slicka i sig det med god aptit. Helt säker på att veterinären inte kan svara på vad som fattas henne. Kan ev ta lite blodprov, men hinner ju inte få svar på det förrän jag har åkt eller ställt in resan till Sverige. Får vänta någon timme till och se. Får få huset i ordning och låtsas i alla fall att jag skall åka, men uppriktigt sagt är jag just nu ganska så villrådig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s