Tomorrow is another day!

Inte för att jag vill byta ut denna dagen, men ändå kul saker händer. Fina saker hände idag och fler kan hända imorgon. Vädret har väl varit si så där. Ganska mulet, temperaturen kring 20 grader, men fint nog. Lite vind på morgonpromenaden, men det kan vara bra att gå mot vinden, får kämpa lite mer. Jag har inte värmt poolen idag eftersom det har varit mulet, vill inte använda för mycket av ström från elverket. Vill helst hålla mig till solpanelerna på dagtid. Vi har åter haft en patè, Cava eftermiddag. Det börjar nästan bli en vana. Det är faktiskt underbart gott med ett glas Cava och paté. Idag hade vi en grönpepparpaté, en valnötspaté och en paprikapaté. Väldigt goda allesammans. Valnötspatén överraskade har aldrig tänkt tanken att man kan smaksätta paté med valnötter, med det var faktiskt riktigt gott. Nu står min son inne och förbereder fisksoppa med havets alla delikatesser.

Min underbare son har länge önska att skifta jobb. Inte för att han vantrivs helt med sitt nuvarande jobb, men han har känt att han inte vill jobba så ensam som han gör idag och att det också är dags att försöka något annat. Idag ringde han ett samtal som han inte hoppades så mycket på, men blev positivt överraskad och har nu i alla fall ett hopp om att komma igång med en lite annorlunda yrkesinriktning. Hela han strålade efter samtalet och han så ut att ha blivit så där 20 år yngre. Mycket livslust och ville nog ta itu med hela konceptet med en gång. Men just nu måste han invänta en del vidare möte och kan väl inte vara helt säker på utgången, men som jag säger. Glädje skall man ta ut i förskott, för då har man i alla fall fått möjlighet att glädja sig en gång, oavsett hur utgången i slutet blir. Vi firar idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s