Incelrörelser!

Sitter just nu och väntar, först väntar jag på att få lämna in mina hundar till trimning. Kommer liksom inte igång med mina vanliga göromål då. Ja, klart har varit och tagit min morgonpromenad på stranden. Lika fint som alltid. Solen skiner, vågorna rullar sakta in mot stranden, ingen blåst idag på morgonen. Möter de vanliga, bland annat min lilla strandhobbit, han badar också på morgonen, joggar och badar och sitter på repet som skiljer stranddynerna från stranden. Man får inte gå in på stranddynerna, vet inte helt varför, men tror att det är något med floran. Hem och ger hundarna mat, de har nästan lärt sig att inte äta den andres mat. Fluffy får ju low fat medan Pippi får vanlig mat. Fluffy äter fortast, så hon prövar sig ibland att gå över till Pippis matskål. Jag passar på och lyckas ibland, men har också misslyckats ibland.

Sedan skall jag vänta på hantverkare, ja, de skall bara mäta till en ny bänkskiva så det är inte så mycket jobb. Det handlar ju om min induktionshäll, som krånglar lite emellanåt. Tror att det är något fel med strömmen dit, hoppas att de upptäcker det eftersom säkringen går med jämna mellanrum. Nu skall jag alltså få allt i svart istället för den vita bänkskivan som ligger där nu. Hoppas jag inte ångrar mig. Vitt är ju ganska fräscht. Men nu vill jag ha granit och när jag skall byta häll, så är det lika bra att byta bänkskiva också, då det är ganska svårt att få en häll som precis passar till de ”gamla” måtten. De skall också hjälpa mig med pergolan där uppe där jag inte får ner väggarna helt och hållet. De hakar upp sig på mitten och stannar där. En sida har också lossnat eftersom jag har slarvat med att hissa upp dem när det har blåst för mycket. Skall se om den kan lagas eller man måste byta ut den.

Det här med incelrörelsen triggar mig en del. Men det är klart även om jag är feminist så hatar jag inte män för att de är män. Men det verkar som att incelrörelsen hatar kvinnor för att de är kvinnor och inte har blivit huvudstupa förälskade i dem. Det verkar som om de tror att de har rätt att kräva att kvinnor vill ligga med dem bara för att de är män. Och om kvinnorna inte vill det, så har man rätt att ta livet av kvinnor i största allmänhet. Undrar om det löser deras problem. Jag blir lite förundrad över tankesättet. Kan det var så att om jag inte får det som jag vill så har jag rätt att ta till våld för att få det jag vill. Ja, det är ju i alla fall lite mer logiskt om jag då får som jag vill. De här männen är nog dåliga på problemlösning, jag har i alla fall väldigt svårt för att se att de får ligga om de tar livet av några kvinnor. Incel handlar ju om ofrivilligt celibat, men jag trodde att det var ganska lätt för män att bli av med sin oskuld. Här i Spanien ser man ju i alla fall i många rondeller tjejer som sitter och väntar på att få hjälpa männen att bli av med sin oskuld. Jag tror att det finns i de flesta länder, så hur svårt kan det vara. Ja, visst det kostar en del tror jag, men det är nog billigare än att köpa gevär och ammunition!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s