Morgontidigt brudpar!

Nu skall jag snart hämta min dotter och dotterdotter på flygplatsen. Underbart. Nu har jag varit ensam härnere längre än någon gång tidigare. Har ju i regel haft lite besök då och då, men sedan i påskars har det varit tomt. Igår regnade det här, och då menar jag regnade. Inte störtskur men det kom och gick hela dagen och det är ju inte så vanligt. Regnade i 5-10 minuter, uppehåll kanske i en timme och därefter regn igen. Jag högtrycksspolade klinkerna vid bassängen och tvättade bilen i alla fall. Hade ju bestämt mig för att göra det och då fick det bli så oavsett om det regnade eller inte. Nu har väl allt regn för juni månad kommit skulle jag tro. Det skall ju inte vara mer 2 regndagar och när det då har regnat en hel dag och natt så måste det ju gälla för 2 dagar tänker jag. Lite molnigt idag också men varmt.

Fluffy hittade något idag på stranden som var mer intressant än vad jag och Pippi var. Eftersom jag gick i mina tankar så märkte jag det inte och hon var säkert 500 meter bort. Såg henne bara som en liten vit prick. Hon var definitivt inte orolig. Jag gick ur synhåll, men hon brydde sig inte. Så småningom såg jag att hon började röra på sig åt mitt håll, men tog det sakta till trots för att hon inte såg varken mig eller Pippi. Stannade och luktade på saker och grävde lite hål i sanden. Överhuvudtaget var hon inte alls bekymrad för hur hon skulle hitta oss. Kom alltså så småningom. Hon verkar helt säker på att jag inte lämnar henne ensam nere på stranden. Skulle kanske göra det någon gång för att få henne till att bekymra sig lite. Men hon har ju rätt, det vågar jag inte testa. Det är väl skönt också med trygga hundar som är säker på att vi alltid är där för dem. Jag försöker i alla fall att övertyga mig själv om det, även om jag blir nog så irriterad på henne. Är ju ingen mening att visa det för henne när hon väl har kommit tillbaka till mig.

Igårmorse såg jag ett brudpar på väg ner till stranden med fotograf. Klockan sju på morgonen. Hur dags måste man gå upp för att hinna sminka sig, sätta upp hår i konstnärlig frisyr, klä sig i brudklänning. Klockan 05:00 på morgonen?? Fotograferar man sig innan bröllopet eller? Det är väl ingen präst som viger någon mitt i natten. Och bröllopsgästerna börjar väl inte festa redan på förmiddagen. Då blir det i så fall en väldigt lång dag för brudparet. Ja, tankarna flög iväg men de kanske fotograferade sig i god tid innan bröllopet. Det kan ju inte vara dagen efter festen. I så fall blev bröllopsnatten väldigt kort. De såg inte heller ut som om de hade varit på fest hela natten. Fick naturligtvis ingen förklaring på detta fenomen. Kunde ju inte fråga, kan ju fortfarande inte tillräckligt med spanska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s