Skrivuppehåll!

Ja, det var ett långt skrivuppehåll. Jag har visserligen haft besök av min dotter och dotterdotter. Fick dock väldigt ont i min ischiasnerv. Kunde inte gå och det var ju lite eller mycket tråkigt, just när jag hade besök. Pippi blev också sjuk men inte med ischiasnerven. Hon blev ju klippt i förra veckan. Undrar om inte hon blev skadad på tappen bak. Ja, jag skriver tappen där bak eftersom jag faktiskt inte vet namnet på den. Men om ni har sett på hundar som löper så har ni sett att en tapp där bak blir större. Den blev alltså väldigt stor på Pippi efter klippningen. Åkte till veterinär i tisdags med henne. Han tappade ut en massa var och hon fick gå med krage och få penicillin. Hon hade säkert jätteont, men hundar klagar ju inte lika förfärligt som människor. Jag klagade dock, redan i söndags eftermiddag, kväll när mina besök ville ner och gå en tur på stranden. Fick sätta mig halvvägs på grund av smärta i benen. Nästa morgon gick vi dock den vanliga turen och det gick ganska bra. Men senare på dagen kunde jag inte gå i affärer. Har alltså haft en ganska tråkig vecka. Min dotter och dotterdotter tog turen på stranden samman med Fluffy och de två ”sjuklingarna” fick stanna hemma. Det var ju inte så bra om Pippi fick sand i sitt sår, så hon höll mig sällskap här hemma. Mina besök åkte ensam till ön Tarbaca som de faktiskt stökade undan på 1 timme. Det gick fort, på båten, ut till ön och därefter en snabb runda. Den är ju inte så stor. Och tillbaka igen nästan med vändande båt.

I onsdag blev det skyfall och inte direkt väder för att ligga och steka sig. Åkte in till Alicante och gick i borgen Santa Barbara. Ja, gick och gick. Jag satte mig på ett kondis och drack kaffe. De andra gick runt. Också denna gången gick turen väldigt fort för dem. Efteråt gick vi på den spanska tapasrestaurangen. Ingen höjdare för dessa två, så efteråt fick vi gå på en till restaurang där de kunde äta sig mätta. Jag hade ätit mig mätt på tapas så jag tog enbart dessert.

Igår åkte de tillbaka till Sverige och jag blev ensam igen. Imorse tog jag alltså den sedvanliga turen på stranden med hundarna ensam. Det gick faktiskt ganska bra, till trots för ischiasen. Har nu försökt att beställa tid för undersökning av benet. Kan ju inte ha det så här. Har inte lyckats att få tid än så länge. Men fortsätter.

Imorse på stranden såg jag min strandhobbit med kläder för första gången. Trodde inte han ägde några. Har aldrig tidigare sett honom med kläder. Kan han ha bränt sig i solen eller varför har han klätt på sig. Tror dock inte att han har bränt sig eftersom han hela tiden har varit knallbrun på hela kroppen. Precis överallt. Kanske han har börjat frysa och än så länge är det ganska molnigt, men det dröjer nog inte så länge förrän solen tittar fram och värmer allt, kanske lite för mycket.

Jag har också den här veckan fått problem med någon konstig elektricitet. Började med att poolpumpen inte fungerade. Den var död. Det gick inte fram ström. Poolskötaren fixade med förlängningssladd så den går nu. Igår upptäcktes det att det inte fanns varmvatten. Samma sak där. Varmvattenberedaren var död. Ingen ström. Inga säkringar hade gått, men ingen ström. Hänger säkert ihop. Varmvattenskillen kunde inte lösa problemet igår, utan skulle återkomma med någon som kunde mer om elektricitet. Han sade innan han gick att någon skulle komma idag. Får se om det blir så eller? Har dock varmvatten igen med ännu en förlängningssladd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s