Marknad med tjejerna idag!

Idag har vi varit på marknad. Ja, inte så långt utan den här nere vid Lidl. De tyckte att det passade bra att börja dagen med marknad. Lite kul med tonåringar i huset. Trodde faktiskt inte att de skulle vakna av sig själv så tidigt som de gjorde. Visserligen så lade de sig ganska tidigt igår. Var trötta och slitna efter resan vilket ju är förståeligt. Men om man jämför med mitt förra besök som helst sov till klockan ett på dagen så är dessa två tonåringar ju ett under. Jag tror att mitt barnbarn vaknade redan klockan halv nio. Men de kom inte ner förrän jag hade varit och köpt färska bullar till dem. Sedan dags för marknad. Jag gick med en stund, men satte mig sedan och drack bubbelvatten på Petras lunchroom. Känner ju fortfarande av min ischiasnerv. Med min ischiasnerv är det mycket lättare att gå en rask promenad på stranden än en långsam som man gör när man shoppar. Nu är marknaden avklarad och de ligger i solen och i bassängen. Själv håller jag mig i skuggan. För varmt i solen för min del. Men kanske jag också hade pressat i solen om jag skulle tillbaka till Sverige snart igen. Vet ju inte helt hur vädret blir resten av sommaren i Sverige även om det har börjat med Spanienvärme även där. Den där sången som säger: ”sommaren är kort, det mesta regnar bort” brukar ju säga sanningen.

Om man ligger på stranden och pressar i solen hela dagen så måste man ju sysselsätta sig med något. Och det hade någon eller några gjort antagligen igår. De hade pyntat en julgran med diverse saker som ligger på stranden. Kreativiteten hade flödat. Man kan ju inte bara ligga och slappa i solen varvat med ett bad i Medelhavet. Ibland ser man ju en hel del kreativa sandslott också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s