Varmast med eller utan BH?

Jag håller på med att utforska om det är varmast med eller utan BH. Med BH är det varmt. Ett extra tyglager. Utan BH blir det väldigt varmt under hängbrösten. Svetten strilar där och det ser ut som det gjorde när man ammade och mjölken rann över. Blir dock inte lika stärkt som mjölken fick det till. Men med BH rinner också svetten. Mer jämnt fördelat dock. Ja, varmt är det och svettig är man hela tiden. Utom på natten med AC:n på. Då känns det nästan behagligt. Man skall ju dock vara glad över att man kan svettas. Jag som egentligen inte tycker om vatten, dricker nu några liter vatten varje dag. Vattnet verkar dock att försvinna lika fort.

Igår och i förgår kände jag mig som om jag hade fått influensa. Illamående, snurrig och inte alls bra. Fick gå in och lägga mig, det handlar nog om värmen, jag hade ju inte feber eller något sådant. I och med att jag lade mig så förstörde jag naturligtvis nattsömnen helt och hållet. Min ”sleep cycle” app visade dock att jag hade sovit litegrann även om jag nästan inte kom ihåg det. Kan ju inte låta bli att hålla på med min padda, när jag likväl inte kan sova. Tittade på bilder från mitt hus i Skåne som ett ungt par köpte och av och till lägger ut bilder på huset på Instagram. Jag sov klart eftersom jag drömde att jag fick köpa tillbaka huset och fick till och med flytta in med en gång. Kände mig lycklig. Jag tyckte faktiskt om det huset. Tycker visserligen om mitt hus här också, men en helt annan känsla. Till trots för alla möss som dödades men fanns kvar i huset i Skåne, trivdes jag med atmosfären där. Nu blir det nog inte så att jag köper tillbaka det av olika skäl, men det var lite kul att drömma om det. I drömmen var det ombyggt så vinden var också inredd, den vinden som jag vägrade att gå upp på på grund av alla möss. Drömma får man alltid.

Annars är min ”sleep cycle” app väldigt bra. Har nästan blivit lite beroende av den. Det är faktiskt bättre att vakna när man sover ytligt än när man sover som djupast, även om det ibland blir en halvtimme för man egentligen skulle gå upp. Men den visar ju också att min sömnkvalitet inte ligger så högt någon natt. Har nog misstänkt det länge, men jag är också ganska säker på att det är barn och tonåringar som kan komma upp i en god sömnkvalitet. Tror att det är ganska normalt att ha sämre sömnkvalitet när man blir äldre.

Hur är det med poliserna som sköt Eric. Tänker en del på dem. Tycker synd om dem. De gjorde sitt jobb och det blev så fel. Är dock övertygad om att de inte gjorde det med vilje. Alltså att de sköt gjorde de ju naturligtvis med vilje. Men tror uppriktigt att de blev rädda att själv bli skjutna. Vår vilja att peka ut syndabockar så att vi själv slipper att känna någon skuld är mänskligt. Men kanske vi också skall tänka på dessa polismän som skall leva resten av sitt liv med denna skuldbörda att ha skjutit en annan människa. Det är säkert straff nog. Tror att de trodde att de gjorde det rätta, just där och då. En sak är säker att vi själva inte vet hur vi skulle reagera i en liknande situation där vi känner oss hotade och har tillgång till skjutvapen. Enda lösningen som jag ser är i så fall att inte ha dödande vapen med sig. Kanske elpistoler är en lösning!

Trump är på semester. Fint för honom antagligen, men problemet verkar att vara att han nu har ännu mer tid till att twittra och det är nog inte bra för någon. Inte ens för honom själv. Det sista han skrev (kanske inte det sista, men det tidningen rapporterar om) var att bränderna i Kalifornien inte gick att stoppas på grund av att miljölagen inte gav brandmännen tillräckligt med vatten för att släcka bränderna. Vattenbrist har nog inte varit grunden till att bränderna sprids. Ja, klart att det är grunden för att de sprider sig, eftersom det väl i regel handlar om torkan. Men brandmännen saknar inte vatten för att släcka bränderna. Vatten har dem, men det är likväl svårt att släcka bränder. Men som vanligt hade väl inte Trump tagit reda på fakta. Verkar på mig som att han sitter där och skriver allt som kommer upp i hans huvud. Hans övertygelse inte sanningen. Jag gör kanske det också ibland i min blogg, men jag är inte president. Som president borde någon censurera vad han skriver innan det lades ut offentligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s