BH-problem och regeringsbygge!

Har den senaste veckan varit på tematräff i Torrevieja. Temat var introverta och extroverta personligheter. Alltså inte bara blå, gul, grön och röd som är så populärt just nu. Det var lite kul att lyssna på en ung kvinna som pratade skånska. Jag kände mig nästan som hemma. Det visade sig att hon var arbetade och bodde i Skurup. Jag bodde ju själv ett tag i grannkommunen och ett av mina barn gick i skolan i Skurup på den tiden. Det var ju länge sedan i år, men inte i tanken. Hon utgick från Jungs teorier som ju är välbekanta för mig. Jag själv har ju alltid sett mig som introvert utifrån hans definition, som ju dock strider mot vad man annars menar med introvert och extrovert. En hel del trevliga svenskar hade slutit upp och det var väldigt skönt att få prata sitt eget språk. Och hör och häpna. Jag fick också mina Tupperwarevaror efter en del förvecklingar. Så nu kan jag alltså bland annat göra omelett i mikrovågsugnen. Skulle i alla fall kunna det teoretiskt. Alltså om jag nu hade haft en mikro där det stod hur många watt man satte den på. Får kanske läsa på bruksanvisningen, då jag bara har haft den till att värma mat i tidigare. Skall kanske försöka lära mig hur man bakar eller så. Får se, kan väl annars använda varorna till annat också, tror jag.

På tisdagen var det dags för träning igen, i nästan 2 timmar. Kändes fint. Onsdagen åkte jag till La Zenia för att köpa en sportsBH. Hade bara en som jag kom i och fick ju tvätta den efter varje träning så jag tänkte att det var en god idé att handla på det stora sportskomplexet i La Zenia. Där borde väl finnas någon som passade mig. Jag har ju en hel del sportsBH som jag omöjligt kan komma i längre. Det är ju inte bara magen som har vuxit. Brösten hänger ju ner en bit på magen nuförtiden, men skall jag pressa in dem i en BH så kommer de ju upp lite. Alltså sagt och gjort, som vanligt avskyr jag att prova, kanske mycket beroende på alla de stora speglar som finns i ett provrum. Tyckte att jag hittade en bra storlek som dessutom hade knäppning fram, alltså ett blixtlås att dra upp. Såg väldigt praktiskt ut i butiken. En annan sak var att knäppa den där jädrans blixtlåsen när jag kom hem. Helt omöjligt, alltså att få in all den här välhängda huden och till det också fettet som ligger under gick inte. Jag tänkte till en del att man när jag var tonåring och hade jeans på sig som man nästan sydde på sig varje gång, då fick man ligga på rygg när man drog upp blixtlåsen. Gjorde det lite lättare, men inte så med BH:n. Det innebär att jag nu har två till sportsBH som jag inte kommer i. Jag måste nog bli av med minst 7-8 kilo innan jag har en chans i världen att komma i dem. Ja, alltså jag köpte 2. Tror inte jag kan ge bort dem till någon heller. Känner ingen som inte kommer att dränka sig i dem. Alltså får jag fortsätta att tvätta varje gång jag har varit på träning.

Var på träning igår igen. Nu verkade kroppen så trött. Verkade som om musklerna hade gett upp projektet. Det var inte träningsvärken utan mer trötta muskler. Allt var tungt, men jag genomförde träningen på ca 1 och en halv timme i alla fall, även om det var tyngre. Var nästan svimfärdig efteråt. Jag tänkte att mina muskler var helt förlamade av chock och att det var det som var problemet. Här har de fört en lugn och behaglig tillvaro nu i åratal. Lite promenader och simning har varit den största utmaningen de har ställts inför och så nu plötsligt det här. Jag var trött hela resten av dagen, lite yr och konstig. Visade sig senare på kvällen att det kanske inte var träningen som gjorde det, utan att jag hade feber och det var väl därför som jag kände mig lite utmattad. Man skall kanske inte tolka allt i ljuset av träning, men lätt gjort. Ja, alltså i dag skall jag nästan ta det lite lugnt hela dagen fram till ikväll, när min granne har lovat att komma in och äta pizza med mig. Kanske gör susen. Känner mig i alla fall bättre idag, sov till klockan 09:00, visserligen somnade jag inte förrän klockan 06:00. Låg och tänkte en del på hur jag skall komma i BH:n. Hundarna har alltså inte fått komma till stranden som vanligt och nu regnar det, så avvaktar lite till.

Ja, sedan är det där med regeringsbyggande. Verkar att vara lite svårt för partierna att komma överens. Om vi istället för val skulle införa obligatorisk IQ-test och personlighetstest på de som skulle sitta i regering, hade vi kanske kunnat få till en bra kombination av de som skall sitta och bestämma över vårt land. Kanske något att pröva!

En kommentar

  1. Hola! Jag tyckte också det var trevligt med vårt bokcafé. Kul att Marita Lynard hade med ett personlighetstest 😀 och sina böcker. Tror hon fick en del sålt. Bra att du fick dina TW-produkter. Jag kan nu också göra omelett i mikron. Hemma i Sverige. Ska väl pröva det, men har lång startsträcka…I Torrevieja har vi ingen mikro, ännu..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s